ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγωνία και θετικά μηνύματα για τον Όλσον

Αγωνία και θετικά μηνύματα για τον Όλσον

Με το… σταγονόμετρο βγαίνουν πληροφορίες για την υγεία του Κρίστοφερ Όλσον που παραμένει σε τεχνητό κώμα από τις 20 Φεβρουαρίου – Για «θετικά μηνύματα» μίλησε ο βοηθός προπονητή της Μίντιλαντ.

Εδώ και δέκα μέρες ο Κρίστοφερ Όλσον συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωλημένος. Ο άσος της Μίντιλαντ στις 20 Φεβρουαρίου κατέρρευσε στο σπίτι του λόγω κάποιας εγκεφαλικής ασθένειας. Η μόνη πληροφορία που έχει διαρρεύσει ουσιαστικά για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του.

Ο βοηθός προπονητή της Μίντιλαντ, Άρνε Σάντσο, με δήλωσή του προκάλεσε ένα μικρό χαμόγελο αισιοδοξίας, όμως και πάλι χωρίς να δίνονται λεπτομέρειες για τον Όλσον.

«Την Πέμπτη λάβαμε κάποια θετικά μηνύματα, αναφορικά με ότι έγινε τις τελευταίες ημέρες. Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι. Είναι σε σταθερή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι γιατροί συνεχίζουν να είναι επιφυλακτικοί για τον αθλητή που είναι σε τεχνητό κώμα. Ακόμη δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αναφορά στα ακριβή αίτια της κατάρρευσής του. Παράλληλα, δεν έχει κάνει κανείς γνωστό το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί ο 28χρονος Όλσον.