ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: Άρχισαν τα… καψώνια στον Εμπαπέ!

Παρί Σεν Ζερμέν: Άρχισαν τα… καψώνια στον Εμπαπέ!

Παρί Σεν Ζερμέν: Αλλαγή στο ημίχρονο έγινε ο Κιλιάν Εμπαπέ και παρακολούθησε το υπόλοιπο του ματς απ’ την εξέδρα – Αλλάζει η στάση της ομάδας απέναντί του.

Η διαφαινόμενη συμφωνία του Κιλιάν Εμπαπέ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η ενημέρωση που έκανε στην Παρί Σεν Ζερμέν πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, τον μετέτρεψε σε… κοινό θνητό. Πλέον δεν είναι αυτός που κανείς δεν αγγίζει στην ομάδα. Ίσα-ίσα όποτε δίνεται η ευκαιρία, θα του θυμίζουν οι Παριζιάνοι πως ενοχλήθηκαν απ’ το γεγονός πως δεν ανανέωσε μαζί τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στο ματς της Ligue 1 με την Μονακό εκτός έδρας. Στο γήπεδο των Μονεγάσκων, ο Εμπαπέ είχε μια εμπειρία εντελώς ασυνήθιστη γι’ αυτόν. Έγινε αλλαγή απ’ τον Λουίς Ενρίκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης!

Ήταν ένα ακόμη ματς που δεν ολοκληρώνει ο Εμπαπέ, καθώς με την Λιλ ήταν στον πάγκο, με τη Ναντ μπήκε στο 61’ και με τη Ρεν αντικαταστάθηκε στο 64’. Απλά κόντρα στη Μονακό έδειξε την ενόχλησή του.

Έκανε μπάνιο, φόρεσε πολιτικά ρούχα και παρακολούθησε τη συνέχεια του ματς απ’ τους επισήμους, δίπλα στη μητέρα του. Πέρα απ’ το ψυχροπολεμικό κλίμα πάντως, δε βοηθήθηκε σε κάτι η Παρί καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Μονακό.