ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανό οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν κατά του Κιλιάν Εμπαπέ!

Πανό οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν κατά του Κιλιάν Εμπαπέ!

Μετά τις σχέσεις του με την ομάδα, στα άκρα οδηγούνται και αυτές με τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η χρησιμοποίησή του στα τελευταία ματς, δείχνει πως πλέον έχει χάσει το στάτους που είχε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ειδικά στο παιχνίδι με τη Μονακό, ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο με τον ίδιο εκνευρισμένος να παρακολουθεί τη συνέχεια του ματς στο «Λουί ΙΙ» από την εξέδρα.

Η στάση του αυτή δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς των Παριζιάνων. Οι οποίοι στο παρελθόν έχουν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές, απέναντι στον Νεϊμάρ, ακόμη κι απέναντι στον Λιονέλ Μέσι. Όπως φαίνεται σειρά παίρνει ο Εμπαπέ. Για τον Γάλλο σούπερ σταρ, οι καλές μέρες στις σχέσεις με την ομάδα, όσο και με τον κόσμο ανήκουν στο παρελθόν.

Η στάση του με τη Μονακό και φυσικά η απόφασή του να φύγει απ’ την Παρί για να συνεχίσει πιθανότατα στη Ρεάλ Μαδρίτης, οδήγησαν τους οργανωμένους της ομάδας να δημιουργήσουν ένα πανό. Αυτό ουσιαστικά στέλνει το μήνυμα πως ο κόσμος δεν βλέπει την ώρα για το πότε θα φύγει ο Εμπαπέ!

Το πανό που ετοίμασαν έχει τα αρχικά του ονόματός του «ΚΜ» και εν συνεχεία γράφει: «Ανυπομονούμε να έρθει η 30η Ιουνίου». Δηλαδή η μέρα στην οποία ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν.