ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολλαπλοί θρόμβοι αίματος στον εγκέφαλο, το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Όλσον

Πολλαπλοί θρόμβοι αίματος στον εγκέφαλο, το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Όλσον

Ο Σουηδός μέσος, Κρίστοφερ Όλσον, είναι στην εντατική με μηχανική υποστήριξη και η Μίντιλαντ ενημέρωσε σχετικά με το πρόβλημα υγείας που τον έφερε σε αυτή την κατάσταση.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Κρίστοφερ Όλσον έχει σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο Σουηδός μέσος που κατέρρευσε στο σπίτι του, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Άαρχους. Όντας στην εντατική και με μηχανική υποστήριξη. Όλο αυτό το διάστημα υπήρχε ένα πέπλο μυστηρίου αναφορικά με το λόγο που τον έφερε σε αυτή την κατάσταση.

Τελικά όπως ενημέρωσε η Μίντιλαντ, η αιτία του σοβαρού προβλήματος του Όλσον, είναι πολλαπλοί μικροί θρόμβοι αίματος στις δύο πλευρές του εγκεφάλου. Οι οποίοι δημιουργήθηκαν από σπάνια φλεγμονή στα εγκεφαλικά του αγγεία.

«Η διάγνωση ταιριάζει με τη θέση πάνω στην οποία οι ειδικοί γιατροί έχουν εργαστεί μέχρι στιγμής για να θεραπεύσουν τον Κρίστοφερ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Δανίας.

«Η κατάσταση του Κρίστοφερ Όλσον θεωρείται πλέον σταθερή και οι γιατροί συνεχίζουν να βλέπουν κάποια πρόοδο. Ταυτόχρονα, αισθάνονται ότι το επίπεδο συνείδησης του Κρίστοφερ αυξάνεται. Το επόμενο διάστημα, οι γιατροί θα προσπαθήσουν σιγά σιγά να βγάλουν τον Σουηδό μέσο από τη μηχανική υποστήριξη. Ωστόσο, παραμένει στην εντατική και δεν είναι ακόμη δυνατό να πούμε τίποτα για το χρονικό πλαίσιο της θεραπείας και την τελική πρόγνωση».