ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οικογενειακές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Ουί-Τζο Χουάνγκ: Στη φυλακή η αδερφή του

Οικογενειακές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Ουί-Τζο Χουάνγκ: Στη φυλακή η αδερφή του

Ο Νοτιοκορεάτης πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, είδε την αδερφή του να καταλήγει στη φυλακή, αφού πρώτα ενεπλάκη στη διαρροή ροζ βίντεο του Ασιάτη επιθετικού!

Ιστορία που κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει ταινία, με πρωταγωνιστή τον Ουί-Τζο Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχει γίνει πρωταγωνιστής ως το θύμα μιας οικογενειακής υπόθεσης που έφτασε στη δικαιοσύνη. Με κατηγορούμενη και τελικά καταδικασμένη, την ίδια του την αδερφή.

Ο Ασιάτης στράικερ είχε εμπλακεί με την υπόθεση διαρροής ροζ videos στα οποία πρωταγωνιστούσε. Ήταν ερωτικές του στιγμές με διάφορες συντρόφους. Πέρα απ’ τα videos υπήρχαν και ανάλογες φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκάνδαλο στη χώρα του.

Οι κοπέλες τον κατηγόρησαν πως πέρα απ’ τη διαρροή των ιδιαίτερων στιγμών, τις χειραγωγούσε ψυχολογικά, οδηγώντας τις να πιστεύουν πως είναι σε σχέση.

Όμως τελικά αποδείχθηκε πως η διαρροή των επίμαχων videos δεν ήταν ευθύνη του Ουί-Τζο Χουάνγκ. Η αδερφή του ποδοσφαιριστή ήταν αυτή που δημοσιοποίησε τα videos και τις φωτογραφίες. Προκειμένου να τον εκβιάσει. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση.

Αρχικά η αδερφή του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, διέψευσε τις κατηγορίες. Υποστηρίζοντας πως της χάκαραν το κινητό. Αλλά τελικά ομολόγησε την ενοχή της και ζήτησε συγγνώμη από τον αδερφό της και τις συντρόφους του.