ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Ημιτελικοί: Θεραπεία με βλαστοκύτταρα ο Ντι Μαρία

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου – Ημιτελικοί: Θεραπεία με βλαστοκύτταρα ο Ντι Μαρία

Λιγότερο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκφραστεί φόβος είναι ο τραυματισμός του Άνβχελ Ντι Μαρία στο σαββατιάτικο προημιτελικό κόντρα στο Βέλγιο και υπάρχουν ελπίδες , έστω και μικρές να είναι ετοιμοπόλεμος για τον τελικό του Μουντιάλ 2014 στην περίπτωση φυσικά που καταφέρει να προκριθεί η Αργεντινή.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή έδειξαν ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί μηρό και όπως ανακοίνωσε ο γιατρός των «αλμπισελέστε» Ντάνιελ Μαρτίνεζ δεν υπάρχει ελπίδα να αγωνιστεί την Τετάρτη στον ημιτελικό κόντρα στην Ολλανδία.

Όμως ο Ντι Μαρία υποβάλλεται σε εντατική ειδική θεραπεία με βλαστοκύτταρα και έχει ελπίδες να είναι στην διάθεση του Αλεχάντρο Σαμπέγια για τον τελικό της διοργάνωσης την προσεχή Κυριακή 13 του μήνα ή στον μικρό τελικό μία ημέρα νωρίτερα αν η Αργεντινή δεν τα καταφέρει κόντρα στους «οράνιε».

«Ευτυχώς είναι πιο ελαφρύς απ' ότι φοβόμασταν στην αρχή. Με τη βοήθεια της θεραπείας ελπίζουμε να προσδοκούμε να αναρρώσει το ταχύτερο δυνατό. Ελπίζουμε τόσο εμείς όσο και εκείνος ότι θα τα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά με την εθνική ομάδα στο Μουντιάλ. Θα εξετάζουμε την κατάσταση του ημέρα με την ημέρα και θα δούμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δρ. Μαρτίνεζ.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου - Ημιτελικοί: Φήμες πως παίζει τελικό ο Νεϊμάρ!

Μουντιάλ 2014: Έξαλλοι πανηγυρισμοί ομογενών στο γκολ του Σωκράτη (video)