ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Sold Out με Αϊντχόφεν

Παναθηναϊκός: Sold Out με Αϊντχόφεν

«Καμίνι» πρόκρισης η Λεωφόρος για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν, καθώς οι οπαδοί του τριφυλλιού εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια κι ανακοινώθηκε sold out

Μπροστά σε 16.000 οπαδούς του θα υποδεχθεί την Πέμπτη (06/11) την Αϊντχόφεν ο Παναθηναϊκός. Ο κόσμος του τριφυλλιού εξάντλησε όλα τα εισιτήρια, με ελάχιστα «μαγικά χαρτάκια» να απομένουν στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 και στην ΠΑΛΕΦΙΠ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (04/11) το sold out και ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη στην ομάδα. Πλέον, άπαντες... περιμένουν το μεγάλο ματς με τους Ολλανδούς που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στο Europa League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο την PSV Eindhoven για τη φάση των ομίλων του UEFA Europa League που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Πέμπτη 6/11 και ώρα 20:00.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη στην ομάδα. Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια συνεχίζει να διατίθεται για την ανάπλαση του πιο ιστορικού γηπέδου της χώρας.

Ευχόμαστε καλό αγώνα, με υποδειγματική φίλαθλη συμπεριφορά και επιτυχία στην ομάδα μας».

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις