ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Ιδού η ρύθμιση για τα χρέη των ΠΑΕ!

Επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Ιδού η ρύθμιση για τα χρέη των ΠΑΕ!
Για άλλη μια φορά το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr επιβεβαιώνεται πλήρως: Με τροπολογία της κυβέρνησης η οποία πέρασε σε χρόνο ρεκόρ και κατατέθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, ρυθμίζονται τα χρέη των ΠΑΕ και βεβαίως και τα χρέη του Γιάννη Αλαφούζου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Θυμίζουμε ότι την συγκεκριμένη αποκάλυψη την είχαμε επισημάνει με έγκυρες πληροφορίες και είχαμε ενημερώσει το αναγνωστικό κοινό για  το... δώρο από την πλευρά της κυβέρνησης, στον κ. Γιάννη Αλαφούζο ήδη από τις 24 Απριλίου του 2018. Εδώ και τρεις μήνες!  

Εν μέσω θέρους λοιπόν, στις 31 Ιουλίου του 2018, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε την σχετική τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας «για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο».

syriza 1

Η ρυθμιση βεβαίως πέρασε και τώρα πλέον μπορούν να γίνουν οι σχετικές ρυθμίσεις και τα κουρέματα...

syriza 2

Στο ρεπορτάζ του Newsbomb.gr τον Απρίλιο του 2018 είχαμε αποκαλύψει ως δεδομένη την υπαγωγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο ειδικό πλαίσιο της ρύθμισης οφειλών χρεοκοπημένων εταιρειών, έχοντας ήδη κάνει αίτημα για να μπουν στον «Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων».

Θυμίζουμε πως με δύο δημοσιεύματά του στις 24 και 26 Απριλίου, το Newsbomb είχε αποκαλύψει όλο το σχεδιασμό που από τότε είχε πέσει στο τραπέζι, στις συζητήσεις κυβερνητικών στελεχών για το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από τον οποίο άμεσα κερδισμένος βγαίνει ο σημερινός ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος, αφού με τον τρόπο αυτό κουρεύονται και ρυθμίζονται οι δικές του υποχρεώσεις προς δημόσιο και τράπεζες.

Για άλλη μια φορά το Newsbomb.gr αποδεικνύει ότι έχει καλές πηγές και έγκυρο ρεπορτάζ.