ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Παλτό» του Ολυμπιακού έτοιμος για μεταγραφή εκατομμυρίων στην Άρσεναλ

«Παλτό» του Ολυμπιακού έτοιμος για μεταγραφή εκατομμυρίων στην Άρσεναλ
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση η Άρσεναλ

Μπορεί στον Πειραιά να μην κατάφερε να… ακουμπήσει καν, ωστόσο οι «κανονιέρηδες» είναι έτοιμοι να πληρώσουν αδρά για να τον αποκτήσουν.

Το καλοκαίρι του 2017 , ο Ολυμπιακός απέκτησε αρκετούς παίκτες με «άρωμα» Βελγίου, ωστόσο κανείς τους δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά, αναγκάζοντας με την εικόνα τους τον ιδιοκτήτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη να τους… διώξει. Ένας εξ αυτών; Ο Μπιορν Ένχελς!

Ο πανύψηλος Βέλγος είχε έρθει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών από την Κλαμπ Μπριζ αντί 6 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, ενώ είχε την «στάμπα» του επόμενου μεγάλου αμυντικού του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Ένχελς ήταν θερμή εισήγηση του τότε τεχνικού του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, με τα ταμεία των Πειραιωτών αν είναι γεμάτα από την… υπερήφανη πώληση του Παναγιώτη Ρέτσου στην Λεβερκούζεν.

Η χρονιά ήταν πραγματικό Βατερλό για τον Ολυμπιακό, ο Μπέσνικ Χάσι δεν έκανε καν παρέλαση Οκτώβρη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε τις απειλές του λόγια, πράξη, διώχνοντας όλους τους ποδσφαιριστές. Ανάμεσά τους και ο Ένχελς που ο Ολυμπιακός τον δάνεισε στην Ρεμς.

Κάπου εδώ μπαίνει στην ιστορία η Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Ουνάι Έμερι, αναζητά έναν στόπερ για παρτενέρ του Sokratis, καθώς οι τραυματισμοί των κεντρικών του αμυντικών έχουν γίνει μάστιγα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, το όνομα του Ένχελς είναι στην κορυφή.

Ο Ένχελς διαπρέπει στο Σαμπιονά, τα δικαιώματά του ανήκουν στον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια και εξαρτάται καθαρά και μόνο από τους «ερυθρόλευκους» αν θα τον κρατήσουν δίνοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία.

Η τιμή του Ένχελς υπολογίζεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ και όπως έχει αποδειχθεί, ο Ολυμπιακός όταν αποφασίσει να πουλήσει, πουλάει… ακριβά!

Σχετικές ειδήσεις