ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός LIVE: «Ερυθρόλευκη» καταγγελία για χούλιγκαν στα αποδυτήρια (vid)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός LIVE: «Ερυθρόλευκη» καταγγελία για χούλιγκαν στα αποδυτήρια (vid)
Μεγάλη ένταση στην Τούμπα κατά την άφιξη του Ολυμπιακού
MOTION TEAM

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Σοβαρή καταγγελία από πλευράς της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για επίθεση στο πούλμαν της ομάδας και παρεμπόδιση της αποστολής να μπει στα αποδυτήρια.

Η ένταση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και η παρέμβαση του Γιώργου Σαββίδη, δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σε επίσημη θέση της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, υπήρξε επίθεση στο πούλμαν αλλά και παρεμπόδιση της αποστολής να μπει στα αποδυτήρια. Μάλιστα, έγινε λόγος για χούλιγκαν που δεν άφηναν τους «ερυθρόλευκους» να πάνε στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας.

«Τα "χωρίς πρόβλημα έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στην Τούμπα" δεν είναι ακριβώς έτσι... το πούλμαν δέχτηκε μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα πλησιάζοντας στο γήπεδο ενώ και κατά την άφιξη της αποστολής υπήρχαν στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια και προς την είσοδο αυτών διάφοροι οπαδοί - χούλιγκαν οι οποίοι εμπόδιζαν την είσοδο και παρενοχλούσαν την αποστολή», αναφέρει η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το επίμαχο βίντεο