ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βόμβα» στο Champions League: ΣΟΚ και για τις ελληνικές ομάδες

«Βόμβα» στο Champions League: ΣΟΚ και για τις ελληνικές ομάδες

Αλλάζει ριζικά η μορφή του Champions League μπροστά στον φόβο δημιουργίας μιας «κλειστής» λίγκας.

Το Champions League αλλάζει ριζικά μορφή όπως αναφέρει η Wall Street Journal καθώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αναμένεται να έχει άμεσα μυστικό μίτινγκ, με εκπροσώπους του G20 του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπου και θα συζητηθούν νέες αλλαγές στη διοργάνωση.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, πέρα από τη μεταφορά αγώνων τα Σαββατοκύριακα, κάτι που οριοθετείται για το 2024, θα παρουσιαστεί σχέδιο με το οποίο θα αλλάζει η προκριματική φάση του Champions League!

Βάσει αυτού του πλάνου, θα υπάρχει κλειστό σύστημα με άνοδο και υποβιβασμό, κάτι που θα βγάζει ευνοημένες τις μεγάλες δυνάμεις και μπορεί να εκμηδενίσει τις πιο χαμηλού επιπέδου ομάδες από την παρουσία τους στην τελική φάση του θεσμού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ουσιαστικά αυτό δεν ευννοεί καθόλου τις ελληνικές ομάδες, καθώς η πρόκριση στους ομίλους του Champions League γίνεται από δύσκολη έως και... ακατόρθωτη, με συνέπεια και τεράστια οικονομική απώλεια.

Μένει να δούμε αν τελικά η UEFA κάνει ακόμη μια φορά την... χάρη στην G20, η οποία από την πλευρά της απειλεί διαρκώς με «σχίσμα» το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα παιδιού 2019 - ΟΠΕΚΑ: Πότε θα δοθεί η πρώτη δόση

Καιρός τώρα: Με ηλιοφάνεια και 23 βαθμούς η Δευτέρα - Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες μέρες (pics)