ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Κοντά στην απόκτηση του Ζοζέ Σα!

Ολυμπιακός: Κοντά στην απόκτηση του Ζοζέ Σα!

Η ανανέωση του Ίκερ Κασίγιας ανοίγει διάπλατα τον δρόμο της απόκτησης του Πορτογάλου πορτιέρο.

Ο Ζοζέ Σα ήρθε και έγινε βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού και οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή!

Ο Σα αγωνίζεται ως δανεικός από την Πόρτο στον Ολυμπιακό με μια οψιόν αγοράς η οποία κυμαίνεται από 2 έως 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν οι Πειραιώτες, ωστόσο χρειάζονται και την συναίνεση του ποδοσφαιριστή. Κάτι το οποίο φαίνεται πως έχουν πάρει και φουλάρουν για την απόκτησή του!

Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν είναι πως η υπόθεση έκανε... άλματα μετά την γνωστοποίηση της ανανέωσης του Ίκερ Κασίγιας με την Πόρτο, καθώς ο Σα δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο «Ντραγκάο» για να είναι δεύτερος στην ιεραρχία.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανότατα και την άλλη εβδομάδα, άνθρωπος των «ερυθρόλευκων» θα βρεθεί στην Πορτογαλία για να συζητήσει και να ολοκληρώσει το deal με την διοίκηση των «Δράκων», οι οποίοι πάντως διατηρούν οψιόν επαναγοράς, αρκετά πάνω από τα χρήματα που θα δαπανήσει ο Ολυμπιακός για τον 27χρονο πορτιέρο.

Να θυμίσουμε πως ο Σα αποκτήθηκε μετά από θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς και η παραμονή του Πορτογάλου στον πάγκο και τη νέα σεζόν, έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την απόφαση του διεθνούς τερματοφύλακα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κεφαλονιά: Έπαθε ΣΟΚ ο ψαράς όταν είδε τι… ήρθε από το βυθό της θάλασσας (pics)

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Μόνο ο Έλληνας οδηγός θα έκανε κάτι τέτοιο - Δείτε τη φωτογραφία

Στη φυλακή οδηγείται το 22χρονο μοντέλο που πιάστηκε στο αεροδρόμιο να μεταφέρει οχτώ κιλά ηρωίνη

Σχετικές ειδήσεις