ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ LIVE: Δείτε ΕΔΩ τον Τελικό Κυπέλλου 2019 στο ΟΑΚΑ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ LIVE: Δείτε ΕΔΩ τον Τελικό Κυπέλλου 2019 στο ΟΑΚΑ
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη μεγάλη νίκη που θα τους δώσει το τρόπαιο

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ LIVE - Τελικός Κυπέλλου 2019: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η ώρα της ανάδειξης του Κυπελλούχου Ελλάδας για το 2019 έφτασε.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ «συγκρούονται» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προηγείται με γκολ του Άκπομ στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι δυο «δικέφαλοι» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έχουν φτάσει ως το τέλος του δρόμου και θα κληθούν να δώσουν τα πάντα για να πάρουν το τρόπαιο.

Τις δυο προηγούμενες χρονιές, το 2017 στον Βόλο και το 2018 στο ΟΑΚΑ, νικήτρια ήταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία τη φετινή σεζόν κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα.

Η… καινοτομία αυτού του τελικού, βέβαια, δεν θα είναι απλά η παρουσία ξένων διαιτητών αλλά και η παρουσία του VAR το οποίο μάλιστα χρησιμοποιήθηκε στην φάση του γκολ του ΠΑΟΚ.

Άγριο ξύλο στο ΟΑΚΑ

Δεν λένε να σταματήσουν τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Μετά την πρώτη ένταση και τις αψιμαχίες στα επίσημα του γηπέδου, λίγο πριν από τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου, υπήρξε ξανά μεγάλη αναταραχή με αποτέλεσμα να εμφανιστούν στο σημείο δυνάμεις των ΜΑΤ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE TON ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Πριν ακόμα ξεκινήσει ο αγώνας, υπήρχε ένταση και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, παρά τις άδειες εξέδρες.

Η θύρας των επισήμων είναι χωρισμένη στα... τρία (δεξία οι «επίσημοι» του ΠΑΟΚ, αριστερά οι «επίσημοι» της ΑΕΚ και στη μέση οι προσκλήσεις της ΕΠΟ με τις διμοιρίες των ΜΑΤ παρατεταγμένες.

«Αστακός» το ΟΑΚΑ υπό το φόβο επεισοδίων

Επί ποδός βρίσκονται άπαντες και ειδικά η ΕΛ.ΑΣ για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Περίπου 3.000 αστυνομικοί περιφρουρούν το ΟΑΚΑ περιμετρικά και τα μέτρα ασφαλείας είναι κάτι παραπάνω από «δρακόντεια» για ένα παιχνίδι το οποίο διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, έχουν απαγορευτεί οι συναθροίσεις στο κέντρο της Αθήνας για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια μεταξύ οπαδών.

Σχετικές ειδήσεις