Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ: Παρενόχλησε Βραζιλιάνα ρεπόρτερ στον αέρα και δείτε πώς του... ξηγήθηκε! (video)

Newsbomb

Να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως βρισκόταν ζωντανά στον αέρα, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα... αντίδρασης, θέλησε ένας ποδοσφαιρόφιλος στη Ρωσία, ο οποίος επιχείρησε να κλέψει ένα φιλί από μία Βραζιλιάνα ρεπόρτερ.

Μόνο που η τελευταία, σε αντίθεση με την επίδειξη επαγγελματισμού της συναδέλφους της από την Κολομβία που δέχθηκε ακόμα και χούφτωμα στο στήθος, η Τζούλια Γκιμαράες αποδείχθηκε πιο… θερμόαιμη!

Η Βραζιλιάνα δεν δίστασε λοιπόν να βάλει στη θέση του τον άγνωστο άνδρα, αδιαφορώντας για τη ζωντανή σύνδεση.

Αφού λοιπόν τον απέφυγε με… ντρίπλα που θα ζήλευε ακόμα και ο Νεϊμάρ, άρχισε να του τα «χώνει» χοντρά!

«Μην το κάνεις αυτό! Μην το ξανακάνεις ποτέ αυτό!», φώναξε στον άντρα η ρεπόρτερ του TV Globo και του Sport TV, και δεν σταμάτησε, ούτε όταν εκείνος της ζήτησε συγγνώμη. «Μην το κάνεις αυτό, δεν σου επιτρέπω να το κάνεις αυτό, ποτέ, εντάξει; Δεν είναι ευγενικό, δεν είναι σωστό. Ποτέ μην το κάνεις αυτό σε μια γυναίκα, εντάξει; Να σέβεσαι», συνέχισε σε έντονο ύφος!

Γράφοντας μάλιστα αργότερα στο Twitter για το περιστατικό, η Βραζιλιάνα ρεπόρτερ υποστήριξε: «Είναι δύσκολο να βρω τις λέξεις... Ευτυχώς, δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στη Βραζιλία. Εδώ (σ.σ. στη Ρωσία) έχει γίνει δύο φορές. Είναι λυπηρό, είναι ντροπιαστικό. Είναι φοβερό. Νιώθω αβοήθητη και ευάλωτη. Αυτή τη φορά απάντησα, αλλά είναι θλιβερό ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει γιατί νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να κάνουν κάτι τέτοιο».

Η Γκιμαράες αποκάλυψε πάντως πως η… ζωή της και στη Ρωσία είναι γενικά... δύσκολη, καθώς πολλοί άντρες οπαδοί την κοιτάνε σεξουαλικά ή της τραγουδούν προσβλητικούς στίχους.