ΣΠΟΡ

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Στηρίζω τον Στέφανο, άδικες οι επιθέσεις που δέχθηκε»

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Στηρίζω τον Στέφανο, άδικες οι επιθέσεις που δέχθηκε»

Στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά στάθηκε γι΄ άλλη μια φορά ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Με αφορμή το «ντόρο» που προκλήθηκε πρόσφατα από τα διαλείμματα που παίρνει ο Έλληνας πρωταθλητής στη διάρκεια των αγώνων του, ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου θεωρεί ότι οι «επιθέσεις» που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα ο 23χρονος ήταν άδικες.

Λίγη ώρα μετά τον θρίαμβο επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και την πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό του US Open, ο «Νόλε» στο περιθώριο των δηλώσεων που έκανε αναφέρθηκε και στον Τσιτσιπά, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε με αφορμή το ολιγόλεπτο διάλειμμα που ζήτησε ο Ζβέρεφ.

«Οφείλω να σταθώ στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά. Δεν νομίζω ότι κάνει κάτι λάθος. Τον στηρίζω. Ο κανονισμός δεν είναι ξεκάθαρος», τόνισε αρχικά ο Σέρβος μέσα σε αποθέωση και πρόσθεσε:

«Φυσικά κάποιος μπορεί να διαφωνήσει, ο καθένας μπορεί να το βλέπει διαφορετικά. Ξέρω ότι ξεφύγαμε από το θέμα μας, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να μιλήσω και γι΄ αυτό, διότι συζητήθηκε πολύ την προηγούμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι ο Τσιτσιπάς δεν άξιζε τόσες επιθέσεις που δέχθηκε από τα social media, από όλους, οπότε, ναι, στηρίζω τον Στέφανο.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΘ 2021: «Αστακός» η Θεσσαλονίκη με 5.500 αστυνομικούς, ελικόπτερα και drones – Τι φοβάται η ΕΛΑΣ

11η Σεπτεμβρίου: Το χρονικό του τρόμου - Τα βίντεο που συγκλόνισαν τον πλανήτη

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Η κατάθεση «κλειδί» της συμβούλου ψυχικής υγείας