ΣΠΟΡ

ΣΕΓΑΣ: Στο Αρκαλοχώρι τα έσοδα του Run Greece Ηρακλείου

Σεισμός Κρήτη
Intime

Σεισμός στην Κρήτη: Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει ο ΣΕΓΑΣ, ο οποίος αποφάσισε τα έσοδα από το Run Greece που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο να διατεθούν στο Αρκαλοχώρι

Η περιοχή του Νομού Ηρακλείου υπέστη μεγάλες ζημιές λόγω του σεισμού 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας (27/9).

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Στίβου πήρε την απόφαση να συνδράμει με αυτό τον τρόπο, ώστε το χωριό της Κρήτης να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

«Η Ομοσπονδία δείχνει για μία ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπα και στέκεται ηθικά και υλικά δίπλα στους συμπολίτες μας στην Κρήτη, που χτυπήθηκαν από τον ισχρό σεισμό.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, στη διάρκεια της συνεδρίασης του, το βράδυ της Παρασκευής (1/10), αποφάσισε ομόφωνα να διαθέσει τα έσοδα από τον αγώνα Run Greece Ηρακλείου στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για το Αρκαλοχώρι.

Με τον τρόπο αυτό ο ΣΕΓΑΣ θα βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται ώστε το μικρό χωριό της Κρήτης να ανακτήσει και πάλι τις δυνάμεις του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας - Έκανε δεκτή την παραίτησή του ο Πλεύρης

Σενάριο για παροχή έκτακτης και εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης σε συνταξιούχους και υγειονομικούς

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης»