ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Kremlin Cup! Πότε παίζει για μια θέση στον τελικό (vids)

Μαρία Σάκκαρη
AP Images

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε 2-0 σετ (6-4, 6-4) της Σιμόνα Χάλεπ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Μόσχας.

Η Σάκκαρη επιβεβαίωσε και κόντρα στη Ρουμάνα ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και μολονότι «αγχώθηκε» στο δεύτερο σετ πήρε δίκαια την πρόκριση για τους «4» του Kremlin Cup.

Στο πρώτο ματς μετά την μαθηματική πρόκρισή της στα WTA Finals, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέδειξε γιατί βρίσκεται στις οκτώ κορυφαίες τενίστριες του κόσμου. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έπαιξε εξαιρετικό τένις και ανάγκασε την αντίπαλο της να υποπέσει σε λάθη, για να φτάσει τελικά στη νίκη, μετά από μια ώρα και 46 λεπτά.

Η Σάκκαρη έκανε δύο break στο πρώτο σετ, το οποίο πήρε εύκολα με 6-4, ενώ ήταν εξίσου δυναμική και στο δεύτερο, όπου προηγήθηκε 5-1! Σε εκείνο το σημείο έχασε τη συγκέντρωση της, με αποτέλεσμα η Χάλεπ να πάρει τρία σερί game, ωστόσο έδειξε χαρακτήρα και πήρε και το δεύτερο σετ με 6-4.

Στον ημιτελικό, η 26χρονη τενίστρια θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ρωσίδα, Εκατερίνα Αλεξάντροβα. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (23/10) στις 14:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport9HD.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Πού θα χτυπήσει η Τουρκία; Στοχεύει στο αδύνατο σημείο του Ελληνισμού

Άλεκ Μπάλντουιν: Η εξάντληση πριν το δυστύχημα, η σκηνή με τη σφαίρα και τα αναπάντητα ερωτήματα

Αιγάλεω: Με ματωμένα ρούχα στη ΓΑΔΑ ο 20χρονος μητροκτόνος - Τι είπε στους αστυνομικούς