ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με πάθος και πίστη για τον πρώτο τελικό στο Australian Open (vids+pics)

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας θα διεκδικήσει το πρωί της Παρασκευής (28/1) την παρθενική του παρουσία στον τελικό του Australian Open.

Ο Έλληνας τενίστας θα επιδιώξει να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στο πρώτο major τουρνουά του 2022. Η αποστολή του, βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι καθώς αντίπαλος του στον ημιτελικό είναι το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Η αναμέτρηση αποτελεί ουσιαστικά μια… επανάληψη της περσινής συνάντησης τους στους «4» του Grand Slam της Μελβούρνης. Ο Τσιτσιπάς ευελπιστεί σε διαφορετικό αποτέλεσμα, κάτι που θα σημαίνει και την δεύτερη παρουσία του σε τελικό major τουρνουά. Η πρώτη ήταν στο Roland Garros του 2021, όπου το Νο5 του κόσμου είχε κερδίσει τον Ρώσο στα προημιτελικά.

Οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι για ένατη φορά, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση. Ο Τσιτσιπάς θα αναζητήσει την τρίτη του νίκη κόντρα στον Ρώσο τενίστα και θα επιδιώξει να προκριθεί στον 11ο τελικό της καριέρας του.

Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι ο δεύτερος χρονικά ημιτελικός του προγράμματος στη Rod Laver Arena. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσει όχι πριν τις 10:30 ώρα Ελλάδας. Οι αγώνες του Australian Open μεταδίδονται τηλεοπτικά από το Eurosport, το οποίο μπορείτε να δείτε μέσα από τη Nova, το Vodafone TV και τη WIND Vision. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μεγάλου ημιτελικού μέσα από το LIVE BLOG του Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Τα highlights κι η βαθμολογία