ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Διαζύγιο» με τον επί χρόνια προπονητή του – Έχασε και βασικό χορηγό

Νόβακ Τζόκοβιτς
AP Images

Νόβακ Τζόκοβιτς: Το 2022 δεν έχει μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον «Νόλε», ο οποίος μεταξύ άλλων έπεσε μετά από καιρό από το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Τα όσα έγιναν στη Μελβούρνη με την απέλαση του, όπως φαίνεται ήταν μόνο η αρχή για τον Τζόκοβιτς, ο οποίος αναζητά ένα νέο ξεκίνημα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σέρβος τενίστας αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους με τον επί χρόνια επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου του, Μάριαν Βάιντα.

Ο Βάιντα το τελευταίο διάστημα δεν ακολουθούσε την καθημερινότητα του Τζόκοβιτς, με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς να είναι αυτός που είχε πάρει τη θέση του σε πολλά τουρνουά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους προχωρούν σε «διαζύγιο», με τον Βάιντα να υποστηρίζει από την πλευρά του ότι ήταν δική του επιθυμία να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

Από εκεί και πέρα, ο Τζόκοβιτς έχασε έναν από τους βασικούς χορηγούς του. Ο λόγος για την Peugeot, η οποία αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία τους, καθώς το τελευταίο διάστημα περνάει μια δύσκολο περίοδο με τα έσοδα της να έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό. Την είδηση επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Stellantis, Κάρλος Ταβάρες, ο οποίος ανέφερε στην «El Espanyol» ότι: «Ναι είναι αλήθεια. Δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Νόβακ Τζόκοβιτς».

Διαβάστε επίσης:

Νόβακ Τζόκοβιτς: Τα «σενάρια» για την «αποκαθήλωση» του Σέρβου

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Θα παίξω σε όσα τουρνουά με αφήσουν να ταξιδέψω»