ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Με το Νο1 του κόσμου το Masters της Μαδρίτης – Έπιασε δουλειά ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς Νόβακ Τζόκοβιτς
AP Images

Νόβακ Τζόκοβιτς: Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης θα δώσει κανονικά το «παρών» στο Masters της Μαδρίτης, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπιασε δουλειά ενόψει της χωμάτινης περιόδου.

Η χωμάτινη περίοδος βρίσκεται προ των πυλών κι ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε την προετοιμασία του στις ακαδημίες Μουράτογλου.

Ο Έλληνας τενίστας, πέρα από την προπόνηση που έκανε με τον πατέρα του Απόστολο, έπαιξε και με τον Αμερικανό, Σεμπάστιαν Κόρντα, ο οποίος βρίσκεται κι αυτός στις ακαδημίες του Πατρίκ Μουράτογλου.

Η clay-season είναι μια καταλυτική περίοδος για τον Τσιτσιπά, καθώς πέρσι έκανε μια εξαιρετική πορεία, κατακτώντας μάλιστα και το τουρνουά του Μόντε Κάρλο. Θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του το διάστημα 10-17 Απριλίου.

Το συγκεκριμένο «1000άρι» είναι και το πρώτο του 2022, στο οποίο θα αγωνιστεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος όπως έγινε επίσημα γνωστό θα είναι κανονικά και στο Masters της Μαδρίτης. Ο Σέρβος τενίστας βρίσκεται στην entry list, κάτι που ισχύει τόσο για τον Ράφα Ναδάλ, όσο και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Διαβάστε επίσης:

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξανά στο στόχαστρο: «Παιδική νοοτροπία επειδή τον βλέπει λίγος κόσμος» (vid)

Δικαιώθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς: Παίζει κανονικά στο Paris Masters

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η πρώτη του συμμετοχή σε Masters το 2022 - Επίσημη η παρουσία του στο Μόντε Κάρλο