ΣΠΟΡ

Άνταμ Πίτι: Στη Σαντορίνη ο χρυσός Ολυμπιονίκης – Οι ρομαντικές διακοπές στην Ελλάδα και ο χωρισμός

Άνταμ Πίτι: Στη Σαντορίνη ο χρυσός Ολυμπιονίκης – Οι ρομαντικές διακοπές στην Ελλάδα και ο χωρισμός
O 27χρονος Πίτι και η 23χρονη Έιρι έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.
Instagram

Στην Βρετανία τον αποκαλούν "φαινόμενο" και superman - Ο λόγος για τον 27χρονο Άνταμ Πίτι που το 2021 κατάφερε να κερδίσει το δεύτερο χρυσό Ολυμπιακό του μετάλλιο στην κολύμβηση - Φέτος ο αθλητής - σταρ της Αγγλίας βρέθηκε για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην ειδυλλιακή Σαντορίνη - Ενώ όλοι πίστευαν ότι αυτός και η επί χρόνια σύντροφός διανύουν τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής τους, αφού έγιναν και γονείς, χώρισαν ξαφνικά μετά την επίσκεψή τους στις Κυκλάδες 

Ίσως το πιο… άχαστο φαβορί των αγωνισμάτων κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, δικαίωσε τα προγνωστικά και υπερασπίστηκε τον τίτλο που είχε κατακτήσει στο Ρίο.

Ο λόγος για τον Βρετανό Άνταμ Πίτι, ο οποίος απέδειξε για άλλη μία φορά το 2021 ότι δεν έχει αντίπαλο στα 100μ. πρόσθιο, καθώς πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη με χρόνο 57.37 και έγινε ο δεύτερος κολυμβητής στην ιστορία, μετά τον Ιάπωνα Κοσούκε Κιτατζίμα, που κατακτά για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση το χρυσό μετάλλιο στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Φέτος, ο Πίτι απολαμβάνοντας την επιτυχία του επισκέφθηκε με τη σύντροφό του τη χώρα μας και συγκεκριμένα το νησί της Σαντορίνης προκειμένου να απολαύσουν ρομαντικές διακοπές με τον καρπό του έρωτά τους τον 23 μηνών Τζορτζ.

Με αναρτήσεις τους στο instagram o 27χρονος Πίτι και η 23χρονη Έιρι έδειχναν πολύ ερωτευμένοι ενώ έκαναν λόγο για τον παράδεισο επί γης όσον αφορά το νησί.

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή τους στην Βρετανία το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του.

Υπονοώντας ότι ο χωρισμός ήταν απροσδόκητος, στα στιγμιότυπα, που ανέβαζαν στο Instagram η Έιρι και ο Άνταμ πόζαραν χαρούμενοι με τα μαγιό τους.

Σε άλλα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν οι υπερήφανοι γονείς επευφημούν τον γιο τους καθώς του έμαθαν να κολυμπάει, ακολουθώντας τα βήματα του διάσημου πατέρα του.