ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Επιβλητική πρόκριση κόντρα στον Σαποβάλοφ - Με Ντε Μινόρ στα προημιτελικά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Επιβλητική πρόκριση κόντρα στον Σαποβάλοφ - Με Ντε Μινόρ στα προημιτελικά
AP Photo/Daniel Cole

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θέση στα προημιτελικά του Barcelona Open έκλεισε ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τη νίκη του 2-0 σετ (6-3, 6-2) επί του Ντένις Σαποβάλοφ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τα κατάφερε εξαιρετικά απέναντι στον κακό του «δαίμονα», καθώς πριν από την αναμέτρηση της Πέμπτης (20/04) ο Καναδός μετρούσε τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο αντίπαλός του δεν ήταν σταθερός και έφτασε εύκολα στη νίκη, έπειτα από 1 ώρα και 17 λεπτά.

Ο Έλληνας τενίστας έκανε το πρώτο break στο 3ο game και προηγήθηκε 2-1, ενώ στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και έκανε νέο break για το 6-3 και το 1-0 στα σετ. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να κάνει break για το 4-2 και στην συνέχεια μπόρεσε να πάρει το σετ 6-2 και πάλι με break.

Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα πρωταθλητή θα είναι ο Άλεξ Ντε Μινόρ. Ο Αυστραλός προκρίθηκε άνευ αγώνα στα προημιτελικά, καθώς ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αποσύρθηκε λόγω ασθένειας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αναμετρηθεί οκτώ φορές με τον 24χρονο τενίστα, μετρώντας ισάριθμες νίκες.

Σχετικές ειδήσεις