ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντιδράσεις γιατί σχολίασε τη βενζίνη, ενώ κυκλοφορεί με αμάξι 1 εκατ. ευρώ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντιδράσεις γιατί σχολίασε τη βενζίνη, ενώ κυκλοφορεί με αμάξι 1 εκατ. ευρώ
Instagram

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε... διάλειμμα από τις αναρτήσεις του σχετικά με την Πάουλα Μπαντόσα, σχολίασε την τιμή της βενζίνης και προκάλεσε τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζει τον έρωτά του με την Πάουλα Μπαντόσα το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να ασχολείται περισσότερο μαζί της και λιγότερο με το Twitter, όπου στο παρελθόν έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα με τα σχόλιά του και έχει δεχθεί δριμεία κριτική.

Την Τετάρτη (26/7), ωστόσο, έκανε ένα... διάλειμμα και επέστρεψε στις παλιές του συνήθειες, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αντιδράσεις και να δεχθεί επιθέσεις.

Αιτία το σχόλιό του στο Twitter για την υψηλή τιμή της βενζίνης... «Θυμάστε όταν ήμασταν ενθουσιασμένοι με το να πάρουμε ένα νέο αυτοκίνητο; Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι όταν το λαμπάκι της βενζίνης δεν ανάβει αμέσως μετά το γέμισμα», ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το γεγονός προκάλεσε φυσικά πλήθος σχολίων, ειδικά από τη στιγμή που πριν μερικές μέρες έκανε βόλτες στο Μόντε Κάρλο μαζί με την Πάουλα Μπαντόσα μέσα σε μια Aston Martin.

Οι χρήστες του Twitter δεν πήραν με καλό μάτι αυτή την ανάρτηση, μιας και θεωρούν πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς μόνο οικονομικό πρόβλημα δεν έχει... Ενδεικτικά είναι τα παρακάτω σχόλια που έκαναν ορισμένοι, απαντώντας στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Διαβάστε επίσης:

Φαινόμενο Λιονέλ Μέσι στις ΗΠΑ - Η Ίντερ Μαϊάμι ξεπέρασε τους Μπουλς και κυνηγά τους Λέικερς

Παναθηναϊκός: Η πρόκριση επί της Ντνίπρο φέρνει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία του

Λιονέλ Μέσι: Viral ο νέος πανηγυρισμός του - Οι θεωρίες για τη σημασία του

Ο Λιονέλ Μέσι κατακτά τις ΗΠΑ - Μυθική εμφάνιση και 2 γκολ σε 13 λεπτά

NBA: Τα 10 μεγαλύτερα συμβόλαια στην ιστορία μετά τη «βόμβα» των Σέλτικς - Η θέση του Αντετοκούνμπο

Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα: Συνέχεια διακοπών στο Μονακό

Αθλητικές μεταδόσεις: «Μάχη» για τους «8» του EuroBasket η Εθνική Εφήβων - Με Ρέιντζερς ο Ολυμπιακός