ΣΠΟΡ

Ατύχημα για την Pagani Zonda του Λιούις Χάμιλτον

Ατύχημα για την Pagani Zonda του Λιούις Χάμιλτον

Το όχημα που άνηκε στον διάσημο πιλότο της F1, έγινε σμπαράλια κι ευτυχώς ο οδηγός του δεν τραυματίστηκε.

Παλιότερα ο Λιούις Χάμιλτον είχε δηλώσει για την Pagani Zonda 760 LH, την οποία είχε στην κατοχή του: «Είναι απαίσια στην οδήγηση». Γι’ αυτό και την έδωσε. Προφανώς κάτι παραπάνω ήξερε ο Βρετανός πιλότος της F1, μιλώντας μάλιστα για το supercar που φέρει τα αρχικά του!

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είχε σοβαρό ατύχημα. Ο νέος του κάτοχος και οδηγός του οχήματος, ευτυχώς δεν έπαθε κάτι και απλά υπάρχουν σοβαρές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο. Όλα αυτά έγιναν σε τούνελ, με τον οδηγό να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα και να χάνει τον έλεγχο του supercar.

Το 2014 το συγκεκριμένο όχημα το είχε αποκτήσει ο Χάμιλτον. Κράτησε τη Pagani Zonda 760 LH για επτά χρόνια, πριν την πουλήσει σε έναν Βρετανό. Έχοντας κάνει, μάλιστα, μόλις 1.000 χιλιόμετρα!

Το συγκεκριμένο supercar είναι σπάνιο, καθώς κυκλοφόρησαν μόλις πέντε με τα αρχικά «LH», που είναι τα αρχικά του πιλότου της Mercedes. Η επιλογή να τοποθετηθεί χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων μάλλον δεν ήταν για καλό όπως αποδείχθηκε.

Πάντως ο τωρινός κάτοχος του αυτοκινήτου θα το επισκευάσει και θα το ξαναβγάλει στους δρόμους. Μέχρι τότε η τελευταία του εικόνα είναι πάνω στον γερανό.