ΣΠΟΡ

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Έξι τελικοί σήμερα για τους Έλληνες - Πάει για νέο μετάλλιο η Ντουντουνάκη

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Έξι τελικοί σήμερα για τους Έλληνες - Πάει για νέο μετάλλιο η Ντουντουνάκη

Σπουδαία ημέρα για την ελληνική κολύμβηση με τους αθλητές μας να συμμετέχουν σε έξι τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας που διεξάγεται στη Ρουμανία.

Δύο χάλκινα μετάλλια είναι μέχρι τώρα ο απολογισμός της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στο Οτοπένι της Ρουμανίας.

Την αρχή έκαναν οι Κρίστιαν Γκολομέεβ, Στέργιος-Μάριος Μπίλας, Απόστολος Χρήστου και Ανδρέας Βαζαίος με την τρίτη θέση στα 4x50μ. ελεύθερο, ενώ το Σάββατο η εκπληκτική Άννα Ντουντουνάκη πήρε για τρίτη σερί διοργάνωση μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα.

Η αυλαία των αγώνων πέφτει σήμερα, με την Ελλάδα να έχει έξι συμμετοχές σε τελικούς και ελπίδες για τουλάχιστον ένα ακόμα μετάλλιο.

Την αρχή κάνει στις 18:00 ο Ανδρέας Βαζαίος, ο οποίος αγωνίζεται στον τελικό των 100μ μικτής ατομικής. Στις 18:18 ο Απόστολος Σίσκος συμμετέχει στον τελικό των 200μ. ύπτιο, ενώ στις 18:48 ο Απόστολος Παπαστάμος θα αγωνιστεί στον τελικό των 400μ. μικτής ατομικής.

Στις 19:14 είναι η σειρά της Άννας Ντουντουνάκη, η οποία μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ, πεταλούδα θα αγωνιστεί στον τελικό και των 50μ. πεταλούδα, στον οποίο προκρίθηκε με την τρίτη καλύτερη επίδοση και έχει πολλές ελπίδες για νέα επιτυχία.

Στις 19:34 ο Δημήτρης Μάρκος θα αγωνιστεί στον τελικό των 800μ. ελεύθερο, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρώσει στις 19:46 η σκυταλοδρομία 4Χ50μ μικτή mixed με τους Βαζαίο, Δρασίδου, Ντουντουνάκη και Μπίλα.

Η τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κολύμβησης γίνεται από την ΕΡΤ2.

Σχετικές ειδήσεις