ΣΠΟΡ

Κέρκυρα: Νεκρός σε τροχαίο 18χρονος κωπηλάτης του ΝΑΟΚ

Κέρκυρα: Νεκρός σε τροχαίο 18χρονος κωπηλάτης του ΝΑΟΚ

Συγκλονίζει την Κέρκυρα το δυστύχημα του νεαρού Αχιλλέα Μοναστηριώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) σε τροχαίο κοντά στο λιμάνι.

Ο 18χρονος ήταν κωπηλάτης του ΝΑΟ Κέρκυρας, με διακρίσεις στα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα.

Η οικογένεια του ΝΑΟΚ, το πρωί της Κυριακής ανάρτησε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα, μια από αυτές που δε θέλεις ούτε να ακούς ούτε να σκέφτεσαι. Για όλη την οικογένεια του ΝΑΟΚ αλλά και της Ελληνικής κωπηλασίας η οδύνη είναι ανείπωτη, δε χωρά στο μυαλό, βρίσκεται πέραν από την πραγματικότητα. Ένας έφηβος, ένας αγαπημένος αθλητής μας έφυγε χθες στους δρόμους της αιωνιότητας.

Ο Αχιλλέας θα παραμένει πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας. Σε αυτήν την ώρα που ο πόνος γίνεται ανίκητος, μόνο κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του και στους δικούς του ανθρώπους».

Ο παππούς του, Αχιλλέας και ο πατέρας Πολύβιος Μοναστηριώτης ήταν διαιτητές ποδοσφαίρου του Συνδέσμου της Κέρκυρας, ο οποίος εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του νεαρού.

«Το Δ.Σ. του ΣΔΠΚ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του υιού και εγγονού των μελών του Πολύβιου Μοναστηριώτη και Αχιλλέα Μοναστηριώτη, αντίστοιχα, καθώς και στις οικογένειες αυτών».

Σχετικές ειδήσεις