ΣΠΟΡ

Ασταμάτητος Τσιτσιπάς: Πέρασε στους «4» της Μαδρίτης

Ασταμάτητος Τσιτσιπάς: Πέρασε στους «4» της Μαδρίτης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ασταμάτητος και πέρασε στα ημιτελικά του Όπεν της Μαδρίτης κάνοντας ένα ακόμα βήμα για έναν τίτλο στην καριέρα του 

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επιβεβαίωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και στα προημιτελικά του Όπεν της Μαδρίτης και μάλιστα απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας, νο 9 στον κόσμο, πήρε δύσκολα το πρώτο σετ με 7-5 από τον 22χρονο Γερμανό, νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, στη συνέχεια έχασε το δεύτερο με 6-3 και στο τρίτο σετ ήταν εντυπωσιακός. Στο 2-1 «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του, στη συνέχεια «κράτησε» τα δικά του σερβίς και στο τέλος το κατάκτησε με 6-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του φημισμένου χωμάτινου τουρνουά.

Αντίπαλος του Τσιτσιπά θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ισπανό πολυνίκη της Μαδρίτης, Ράφαελ Ναδάλ (νο 2) και τον 34χρονο Ελβετό Σταν Βαβρίνκα (νο 34).

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που προχώρησε χωρίς αγώνα στην τετράδα μετά την ξαφνική αποχώρηση του Κροάτη Μάριν Τσίλιτς και ο Ντόμινικ Τιμ. Ο 25χρονος Αυστριακός, νο 5 στον κόσμο, κατάφερε να «πετάξει» έξω τον Ρότζερ Φέντερερ, καθώς τον νίκησε με ανατροπή 3-6, 7-6(11), 6-4.