Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Γι' αυτό είναι ο «Βασιλιάς» – Το ιστορικό ρεκόρ που καταρρίπτει! (video+photos)

Βαγγέλης Πάτας Βαγγέλης Πάτας

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο Σέρβος τενίστας ήταν εντυπωσιακός κόντρα στον φορμαρισμένο Μεντβέντεφ και υπέγραψε με τον καλύτερο τρόπο το εντυπωσιακό ρεκόρ που καταρρίπτει!

Η νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ράφα Ναδάλ του είχε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή του στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο ο «Νόλε» φρόντισε να... σφραγίζει με τον δικό του τρόπο το ιστορικό επίτευγμα του.

Ποιο είναι αυτό; Ο Τζόκοβιτς θα σπάσει την κορυφαία επίδοση για τις περισσότερες συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στο Νο1, η οποία αυτή τη στιγμή ανήκει στον Ρότζερ Φέντερερ με 310. Ο Σέρβος θα φτάσει τον συγκεκριμένο αριθμό την 1η Μαρτίου και στις 8/3 θα έχει κάνει δικό του το ιστορικό ρεκόρ με 311 εβδομάδες.

Ο Τζόκοβιτς κυριάρχησε στον τελικό του Australian Open και μετά από μια ώρα και 52 λεπτά επικράτησε 3-0 του Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος μετρούσε μέχρι το συγκεκριμένο ματς 20 συνεχόμενες νίκες!

Είναι ο ένατος τίτλος που κατακτά στη Μελβούρνη, όπου έχει το απόλυτο στους τελικούς! Επίσης, έφτασε τους 18 σε Grand Slam και μείωσε έτσι τη διαφορά του από τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, οι οποίοι μετρούν 20. Συνολικά, μετράει 82 τίτλους στη θρυλική καρίερα του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λιγνάδης: Κακουργηματικές κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή - Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί