Κοροναϊός: Αναστέλλεται η σεζόν στο ΝΒΑ μετά από κρούσμα αθλητή

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το ΝΒΑ μετά την ταυτοποίηση ως επιβεβαιωμένου κρούσματος κοροναϊού του Γάλλου σέντερ των Γιούτα Τζαζ Ρούντι Γκομπέρ.
Κοροναϊός: Αναστέλλεται η σεζόν στο ΝΒΑ μετά από κρούσμα αθλητή
ASSOCIATED PRESS
1'

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/3) λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Γιούτα Τζαζ το τζάμπολ δεν έγινε ποτέ και ανακοινώθηκε η μη διεξαγωγή του ματς κάτι που ξάφνιασε τους φιλάθλους και τους παράγοντες των ομάδων.

Λίγες στιγμές μετά επιβεβαιώθηκε πως ο σταρ της Γιούτα, ο Γάλλος σέντερ Ρούντι Γκομπέρ, είναι το πρώτο θετικό κρούσμα κοροναϊού στο NBA και αυτό οδήγησε άμεσα την Λίγκα στο να ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την αναβολή της σεζόν μέχρι νεωτέρας, γεγονός που ανέδειξε τα γρήγορα αντανακλαστικά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ενώ φυσικά αιφνιδίασε τους πάντες…

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Πλέον αναμένεται να υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις και αποφάσεις τις επόμενες ώρες και μέρες!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΝΒΑ ανακοινώνει ότι ένας παίκτης των Γιούτα Τζαζ βρέθηκε θετικός στον COVID-19. Το αποτέλεσμα των εξετάσεων ανακοινώθηκε λίγο πριν το τζάμπολ στον αγώνα των Τζαζ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Έτσι το παιχνίδι αναβλήθηκε. Ο παίκτης που έχει προσβληθεί δεν ήταν στο γήπεδο. Το ΝΒΑ αναβάλλει τους αγώνες, μετά το τέλος των σημερινών, μέχρι νεωτέρας. Το ΝΒΑ θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματα, σε σχέση με την πανδημία του κοροναϊού».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός - Πρώτος νεκρός στην Ελλάδα: Η ανακοίνωση του θανάτου του 66χρονου

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:31ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ

Νέα εποχή για το Newsbomb.gr!