ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστολή αγώνων στη Θεσσαλονίκη, τι θα συμβεί με τα ματς του Σαββατοκύριακου

Αναστολή αγώνων στη Θεσσαλονίκη, τι θα συμβεί με τα ματς του Σαββατοκύριακου

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλίας γνωστοποίησε ότι για τις επόμενες 14 ημέρες δεν θα πραγματοποιηθούν ματς της Super League και της Basket League στη Θεσσαλονίκη.

«Λουκέτο» και στον αθλητισμό μπήκε επίσημα στη Θεσσαλονίκη, όπως έγινε γνωστό στην καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι για τις επόμενες 2 εβδομάδες δεν θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων τόσο για τη Super League, όσο και για τη Basket League.

Μολονότι οι δύο κατηγορίες ήταν μέσα στις εξαιρέσεις, η δραματική κατάσταση που επικρατεί στη συμπρωτεύουσα λόγω του κορονοϊού έφερε την αλλαγή δεδομένων. Αξίζει φυσικά να τονίσουμε ότι εξαίρεση αποτελούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπως αυτό του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν την ερχόμενη Πέμπτη (5/11).

Άλλωστε, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε διαβεβαιώσει ο ίδιος τους ανθρώπους του «Δικέφαλου του Βορρά» ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, απαντώντας στη σχετική επιστολή που είχε στείλει ο σύλλογος.

Τι θα γίνει με τα ματς του Σαββατοκύριακου

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό το ντέρμπι της Basket League ανάμεσα στον Άρη και τον Ηρακλή που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τετάρτη (4/11) αναβλήθηκε. Επίσης, η ερχόμενη αγωνιστική περιελάμβανε και το Ηρακλής-Κολοσσός. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Onsports.gr τα δύο παιχνίδια αναμένεται να διεξαχθούν στη Λάρισα, στις 11 και 18 του μήνα.

Επίσης, την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαγόταν κι η αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστικής της Super League. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ματς οδεύει προς τη Λαμία, ενώ «παίζει» κι η Αθήνα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασμα μίσους: Μέλος της Καραμπάχ ζητά «θάνατο στους Αρμένιους»