ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζακ ΛεΝτέι - Κέβιν Πάντερ στο Newsbomb.gr: «Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας για τη νέα σεζόν»

Ζακ ΛεΝτέι - Κέβιν Πάντερ στο Newsbomb.gr: «Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας για τη νέα σεζόν»

Δύο εκ των κορυφαίων παικτών της Παρτίζαν Βελιγραδίου, Ζακ ΛεΝτέι και Κέβιν Πάντερ, μιλούν αποκλειστικά στο Newsbomb.gr έπειτα από τον αγώνα κόντρα στην Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο του 5ου τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Κιουλχατζής - Γιάννης Νικηφοράκης

Το σύνθημα για τη νέα μπασκετική σεζόν έδωσαν οι Ζακ ΛεΝτέι και Κέβιν Πάντερ της Παρτίζαν μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του newsbomb.gr, τονίζοντας ότι το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα παλεύει για τη νίκη σε κάθε αγώνα.

Έπειτα από τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αναντολου Εφές στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο διεξαγωγής του 5ου τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, στον οποίο οι Σέρβοι γνώρισαν την ήττα με 81-79, οι δύο Αμερικανοί αστέρες περιέγραψαν τους στόχους για το νέο ξεκίνημα της ομάδας τους.

Αρχίκα ο Ζακ ΛεΝτέι, υπογράμμισε ότι οι νικητές της Αδριατικής Λίγκας για το 2023, πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα έπειτα από τις αλλαγές στο ρόστερ τους.

«Βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας, δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα, συστήματα και σχήματα. Καινούργια ομάδα, νέοι παίκτες, προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα και τον ρυθμό μας στο παρκέ. Είμαστε έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην οποία θέλουμε κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος μας. Τόσο απλά», δήλωσε ο σέντερ της Παρτίζαν.

Με τα παραπάνω λόγια συμφώνησε και ο γκαρντ των Σέρβων, Κέβιν Πάντερ πρόσθετοντας ότι πάνω από όλα έχει σημασία για τους παίκτες να παραμένουν υγιείς.

Μάλιστα ο ίδιος ερωτηθείς σχετικά με την απόφαση του να παραμείνει στην Παρτίζαν κι ενώ το καλοκαίρι είχε ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του, απάντησε με ένα λιτό σχόλιο: «Απλώς ήθελα να μείνω στην Παρτίζαν, να αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Το καλοκαίρι συνέβησαν πάρα πολλά, όμως, έλαβα αυτήν την απόφαση».