ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τη «Χρυσή Μπάλα»

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τη «Χρυσή Μπάλα»

Τελικά ήταν στημένη η ψηφοφορία της φετινής «Χρυσής Μπάλας»; Αυτό υποστηρίζουν εφημερίδες της Δανίας και της Νορβηγίας, φιλοξενώντας δηλώσεις προπονητών εθνικών ομάδων.

Σύμφωνα με την «BT» και την «Dagbladet», οι προπονητές της Εθνικής Βολιβίας, της Ισημερινής Γουϊνέας, της Δομινικανής Δημοκρατίας, των νησιών Φίτζι, του Κουβέιτ και του Βανουάτου υποστηρίζουν πως αλλοιώθηκαν οι ψήφοι τους.
Ο Τζορβάν Βιέιρα, προπονητής του Κουβέιτ, σύμφωνα με την FIFA ψήφισε τον Μέσι τον Νεϊμάρ και τον Ρονάλντο, όμως ο ίδιος δήλωσε: «Νομίζω ότι υπήρξε κάποια απάτη, ψήφισα τον Ιμπραΐμοβιτς».

Ο προπονητής των νησιών Φίτζι, Χουάν Κάρλος Μπουτζέτι, που φαίνεται να έχει ψηφίσει τον Ρονάλντο, τον Ριμπερί και τον Λεβαντόφσκι, υποστήριξε πως: «Ψήφισα τον Κριστιάνο, τον Μέσι και τον Ριμπερί. Δεν ψήφισα ποτέ τον Λεβαντόφσκι, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους τρεις».

Ο προπονητής της Εθνικής Αλβανίας, Τζιοβάνι Ντι Μπιάσι επίσης ανέφερε εμφανώς εκνευρισμένος: «Έδωσα πέντε βαθμούς στον Ρονάλντο, τρεις στον Μέσι και μια στον Ιμπραΐμοβιτς. Δεν έδωσα πέντε στον Ιμπραΐμοβιτς. Αυτά είναι μ.... και ψέματα».

Σίγουρα προκύπτουν πολλά ερωτήματα για την διαδικασία της ανάδειξης του νικητή της «Χρυσής Μπάλας»...