ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλάθα: «Διαφορετικό παιχνίδι με Ολυμπιακό»

Πλάθα: «Διαφορετικό παιχνίδι με Ολυμπιακό»

Καμία σχέση δεν θα έχει η αυριανή (30/01, 21.00) αναμέτρηση της Ουνικάχα Μάλαγα με τον Ολυμπιακό με τα παιχνίδια που προηγήθηκαν στην πρώτη φάση.

Οι δύο αντίπαλοι έχουν ήδη παίξει δύο φορές φέτος, στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, με τους Πειραιώτες να κερδίζουν αμφότερες. Ο Ισπανός τεχνικός, Χουάν Πλάθα, παραδέχθηκε πως από τότε έχουν αλλάξει πολλά και στόχος της ομάδας του στο ΣΕΦ, στο αυριανό (30/01) ματς για την 5η αγωνιστική του Top 16, είναι να φανεί ανταγωνιστική, δείχνοντας παράλληλα βελτίωση τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ξέρουμε πως αντιμετωπίζουμε τους δις πρωταθλητές Ευρώπης, μια ομάδα από διαφορετικό πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και να ξεχάσουμε ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Θα μπορέσουμε να διαπιστώσουμε εάν 1-2 μήνες μετά τις προηγούμενες αναμετρήσεις μας με τον Ολυμπιακό έχουμε βελτιωθεί σε άμυνα και επίθεση. Αυτός είναι ο στόχος μας στο ΣΕΦ, να δούμε εάν έχουμε γίνει καλύτεροι και μπορούμε να σταθούμε καλύτερα σε σχέση με τα άλλα δύο ματς. Η ομάδα που αντιμετωπίζουμε πλησιάζει στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσής της. Ο Ολυμπιακός προετοιμαζόταν στην πρώτη φάση, για αυτό περιμένω διαφορετικά τα παιχνίδια μας στο Top 16».