Αναστασίου: «Ψηλά το κεφάλι»

Αναστασίου: «Ψηλά το κεφάλι»

Σύνθημα ανασύνταξης και άμεσης συγκέντρωσης στον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο από τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Σίγουρα ο τρόπος που ήρθε η ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα, δεν ήταν κι ο καλύτερος δυνατός. Ο Παναθηναϊκός ήταν εμφανώς ανώτερος από τον αντίπαλό του, πλήρωσε όμως ένα λάθος της στιγμής που του κόστισε τους τρεις βαθμούς. Ο Γιάννης Αναστασίου θέλοντας να κρατήσει σε καλό επίπεδο το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, τους μίλησε στην προπόνηση της Πέμπτης (06/02) και τους ζήτησε να μην έχουν κατεβασμένα κεφάλια, να συγκεντρωθούν και να τα δώσουν όλα απέναντι στον ΠΑΟΚ για να πάρουν τη νίκη.

«Σηκώστε τα κεφάλια και μην απογοητεύεστε. Δεν αρμόζει στους παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν σκυμμένα κεφάλια. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, όπως κάνουμε μέχρι τώρα. Αυτό θέλω να έχετε στο μυαλό σας και μην απογοητεύεστε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «πράσινων» και πρόσθεσε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στην αυριανή προπόνηση θα μιλήσουμε για τα λάθη μας και θα δούμε πως θα τα διορθώσουμε. Έχετε δείξει τι μπορείτε να κάνετε, έχετε δείξει ότι μπορείτε να κοντράρετε κάθε αντίπαλο και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα».

Πηγή: onsports.gr