ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναχαϊκή: Οργανωμένοι κατά Κούγια

Παναχαϊκή: Οργανωμένοι κατά Κούγια

Με ανακοίνωσή τους οι «Αχαιού 3» προκαλούν τον γνωστό ποινικολόγο να διαλύσει την ομάδα

Στην… αντεπίθεση πέρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής καταφερόμενοι εναντίον του Αλέξη Κούγια με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για τα… λαμόγια που έχει γεμίσει η Πάτρα. Οι «Αχαιοί 3» λοιπόν προκαλούν, όπως τονίζουν, τον γνωστό ποινικολόγο να διαλύσει την ομάδα, ενώ ζητούν την προστασία των Αρχών της Πάτρας από τον «ετεροδημότη που βρίζει και σπιλώνει την εικόνα και την ιστορία της ομάδας».

Αναλυτικά αναφέρεται: «Τη μια μας αποκαλείς πρεζάκηδες, την άλλη λαμόγια, φέρνεις μπράβους και κοπανάνε τον κόσμο, βρίζεις πολιτικούς, δημάρχους, παλαίμαχους... Τώρα μας λες κατίνες αδερφές και δουλοπάροικους, μάλλον κάπως έτσι πρέπει να είναι, με τη μόνη διαφορά πώς όλοι αυτοί που αναφέρεσαι είναι αυτοί που έχεις δίπλα σου για να εξυπηρετείς τους σκοπούς σου.

Ήρθες στην Πάτρα και η ομάδα έκοβε 10.000 εισιτήρια και κατάντησες να είσαι στο γήπεδο εσύ και όλοι οι προαναφερόμενοι. Είσαι εκτός πραγματικότητας, όχι μόνο τώρα, αλλά από την πρώτη στιγμή που πάτησες το ποδάρι σου στην Πάτρα. Τι νόμιζες; Πως έχεις να κάνεις με τούβλα που τρώνε κουτόχορτο; Τι είναι αυτά που λες; Η Παναχαϊκή είναι μικρότερης εμβέλειας του δικού σου κύρους; Θα γίνει θύελλα αν κάνεις εκκαθάριση; Μωρέ όχι εκτός πραγματικότητας μόνο, αλλά και αλλού για αλλού και για άλλο γιαλό είσαι... Πώς λέμε στην αργκό; Έχεις κάψει φλάντζα; Άκου ετεροδημότη που καταχράστηκες την φιλοξενία μας:

1ον: Όταν θα μιλάς για την Παναχαϊκή και την Πάτρα θα πλένεις το στόμα σου με ροδόνερο.

2ον: Δεν έχεις τα άντερα να διαλύσεις την ομάδα. Αν έχεις σε προκαλούμε... Δεν σου ανήκουν τα πρωτεία σε αυτό, το έχει κάνει πρώτος ο Άρης Λουκόπουλος και θύελλα δεν γίναμε. Πέφτουμε και την πρώτη Κυριακή θα έχουμε πάνω από 5.000 κόσμο.

3ον: Τι έγινε; Πρέπει να τα χώσεις του χρόνου έτσι; Το νέο πρωτάθλημα έχει πάει ήδη κατά Φιλαδέλφεια μεριά και πώς θα μας κοροϊδέψεις; Δεν κάνει να λαβαίνεις από πουθενά και πρέπει να χώσεις το χέρι βαθιά στην τσέπη, αλλά εκεί έχεις μόνο καβούρια...

4ον: Δεν βρίσκεις αγοραστή (και πού να τον βρεις, αφού όποιος μίλησε μαζί σου τον έχεις βγάλει λαμόγιο και απατεώνα, ποιος εσύ που κάνεις εκπτώσεις ηθικής... Ούτε πολυκατάστημα να ήσουν, Μινιόν τα έχει όλα και συμφέρεις... σου πάει γάντι και το όνομα) δεν βρίσκεις αγοραστή και απειλείς ότι θα διαλύσεις την ομάδα γιατί; Για να σου βρούμε εμείς θύμα να σε ξελασπώσει; Τη φάγαμε τη λούμπα στο παρελθόν όταν μας έστειλες στην Τρίπολη, δεν την ξανατρώμε...

5ον: Καλά ρε καραμήτρο, καλά στην Καλαμάτα, οκ εκεί σε παίρνει, αλλά και στον Άρη; Πού πας ρεεεεε;;; Και σιγά μην πας... Για τράβα να δεις πώς γίνεται εκεί, δεν είναι ούτε Πάτρα ούτε Λαμία ούτε Γιάννενα, και σιγά μην σε δεχτούν...

Κλείνοντας... καλούμε τους πρώτους πολίτες της πόλης μας δήμαρχο, περιφερειάρχη, όπως επίσης και τους βουλευτές της, αλλά πρωτίστως τις εισαγγελικές αρχές της να μας προστατέψουν από τον ετεροδημότη που βρίζει και σπιλώνει την εικόνα και την ιστορία της ομάδας της πόλης και του λαού της. Ήδη η εποχή που ζούμε αρχίζει να θυμίζει κάτι από Ιανουάριο του 2011».

Διαβάστε επίσης:
Κούγιας: Γεμάτη λαμόγια και… αδελφές η Πάτρα