ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέλεβιτς: Πάνω από 50 τόνους τρόφιμα ο ΠΑΟΚ

Πρέλεβιτς: Πάνω από 50 τόνους τρόφιμα ο ΠΑΟΚ

Τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Καλαμαριάς και Νέας Κρήνης, Κασσανδρείας και Λαγκαδά συγκεντρώνει ο ΠΑΟΚ.

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Παρασκευή ο Ερασιτέχνης, εν όψει της «Ημέρας ΠΑΟΚ» που φέτος θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 06/04, το παρών από πλευράς ΚΑΕ έδωσαν ο πρόεδρος Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Γιώργος Μπόγρης.

Η εκδήλωση συλλογής τροφίμων εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 88 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. «Χρόνια πολλά στον ΠΑΟΚ και συγχαρητήρια στον Α.Σ. για αυτήν του την ενέργεια, που έχει γίνει πλέον θεσμός. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα αθλητικά αποτελέσματα, αλλά και για τον άνθρωπό. Την Κυριακή (06/04) περιμένουμε όλο τον κόσμο για να πετύχουμε το στόχο μας και να ξεπεράσουμε τους 50 τόνους», ανέφερε σχετικά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Δηλώσεις, για την εκδήλωση, έκανε και ο Γιώργος Μπόγρης: «Υπάρχει ένα σύνθημα που λέει μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου και τώρα πρέπει να δείξει τη δύναμή του ο οπαδός του ΠΑΟΚ, γιατί αυτό που κάνει ο Ερασιτέχνης είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε παιχνίδι. Να ευχαριστήσουμε όλοι τις Μητροπόλεις που συνεργάζονται με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε ακόμα και περισσότερους από 50 τόνους».

Διαβάστε επίσης: Εθνική Οδός: Κλειστό την Τετάρτη το τμήμα Βέροιας-Πολυμύλου