ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαμαντίδης: «Άμυνα και περισσότερο… τρέξιμο»

Διαμαντίδης: «Άμυνα και περισσότερο… τρέξιμο»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για τις «μάχες» του... νέου Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ και ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» πηγαίνουν με το μυαλό σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά

Είναι ο πλεον μπαρουτοκαπνισμένος παίκτης του Παναθηναϊκού που έχει φάει με το... κουτάλι τα play offs της Euroleague. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι έτοιμος να γράψει μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού και αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας αρκεί να διαβάσει τις δηλώσεις του.

«Μπήκαμε στα p[lay offs. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η ΤΣΣΚΑ είναι πάντα στο προσκήνιο τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι γεμάτη ομάδα και στους ψηλούς και στην περιφέρεια και διαθέτει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή» ,σχολίασε και αναφέρθηκε στην ομάδα του: «Εμείς θέλουμε να προκριθούμε στο Final-4 και γι αυτό θα πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο. Αυτό γίνεται στα τελευταία μας. Παίζουμε καλύτερα τον τελευταίο καιρό. Να γίνουν καλά παιχνίδια και θα δούμε στο τέλος τι θα μπορούμε να κάνουμε».

«Το κάθε ματς θα μας δίνει τις απαντήσεις»

Όσο για το «κλειδί» της πρόκρισης... «Είναι μια σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες. Θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μέσα από κάθε ματς θα βλέπουμε τις απαντήσεις. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Όλες οι κατηγορίες των στατιστικών που για εσάς μπορεί να μην παίζουν κάποιο ρόλο είναι για εμάς αυτές που θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί».

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ρωτήθηκε και για τον Παναθηναϊκό του Φραγκίσκου Αλβέρτη: «Έχουμε κρατήσει το αμυντικό μας κομμάτι που είναι σημαντικό και μας «οδηγεί» τα δύο χρόνια. Ο κόουτς έχει πει πως θέλει να τρέχουμε παραπάνω και το κάνουμε. Θέλουμε να βγάζουμε αιφνιδιασμούς και αυτό είναι κάτι που θα μας βοηθήσει».