ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: «Όχι» οργανωμένων σε Σαββίδη για το ΔΣ

ΠΑΟΚ: «Όχι» οργανωμένων σε Σαββίδη για το ΔΣ

Ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ η συνέλευση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ που είχε βασικό θέμα συζήτησης την πρόταση Σαββίδη να συμμετέχουν στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η θέση τους ήταν η αναμενόμενη...

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου διαμήνυσαν ότι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε μία τέτοια προσπάθεια. Από εκεί και πέρα -όμως- τόνισαν ότι περιμένουν με ανυπομονησία το ραντεβού τους με τον Ιβάν Σαββίδη, ένα ραντεβού που θα γίνει μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Εκεί (απ' ότι φαίνεται) θα συζητηθούν και όλα τα θέματα που τους απασχολούν, όλα όσα αφορούν και την σχέση τους με την ΠΑΕ αλλά και τον μεγαλομέτοχο.

Αύριο το πρωί στις 10 λοιπόν, το συμβούλιο θα συνεδριάσει έχοντας ως δεδομένη την άρνηση των οργανωμένων οπαδών να συμμετάσχουν σε διοικητικό σχήμα.

Κακά τα ψέματα κάθε άλλη απάντηση θα αποτελούσε έκπληξη. Από εκεί και πέρα όμως η απόσταση του οργανωμένου κόσμου (κυρίως) με τον Σαββίδη υπάρχει περιθώριο να μειωθεί τις επόμενες εβδομάδες, κάτι που επιθυμεί πώς και πώς και ο ίδιος, μια και θέλει να μην ξεκινήσει άλλη σεζόν χωρίς να έχουν λυθεί πολλά από τα εσωτερικά ζητήματα.

paok24.com

Διαβάστε επίσης: Άρης: Σε σώμα η νέα διοίκηση