ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουντιάλ 2014: Χαμόγελα για Σουάρες

Μουντιάλ 2014: Χαμόγελα για Σουάρες

Ολοένα και αυξάνεται η αισιοδοξία στην Εθνική Ουρουγουάης για το Λουίς Σουάρες και τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο 27χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ παίρνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις στο «Complejo Celeste», ακολουθώντας και τις ασκήσεις με μπάλα. Μόλις δέκα ημέρες πριν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο, αλλά όλα δείχνουν πλέον πως θα είναι σε θέση να προλάβει το φετινό Μουντιάλ. Το μόνο που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι εάν θα καταφέρει να δώσει το παρών στο εναρκτήριο παιχνίδι της «σελέστε» με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα, στις 19 Ιουνίου στο Σάο Πάολο.

«Σε κανένα σημείο δεν ένιωσα να πιέζομαι ή δεν αισθάνθηκα λυπημένος, μια και ήμουν βέβαιος πως θα πάρω μέρος στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει το πόδι σου σε έναν τέτοιο τραυματισμό», σχολίασε για τον τραυματισμό του, ενώ αναφορικά με την ακριβή ημερομηνία επανόδου του στα γήπεδα εμφανίστηκε αινιγματικός: «Θα μπορούσα να σας πω πως θα είμαι έτοιμος να παίξω στην πρεμιέρα. Προτιμότερο, ίσως, είναι να σας πω πως θα αγωνιστώ στο δεύτερο ή στο τρίτο παιχνίδι».