ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παπανικολάου: «Με κάνει περήφανο η Εθνική»

Παπανικολάου: «Με κάνει περήφανο η Εθνική»

Έτοιμος να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας στα τέλη Αυγούστου εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κώστας Παπανικολάου

Αναλυτικά τα όσα είπε ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα στην ιστοσελίδα της FIBA:

Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Απλώς να δουλέψουμε σκληρά στο παρκέ. Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους. Ελπίζω όλοι να είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα και να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι νωρίς να μιλάμε για τη συμμετοχή μου στη διοργάνωση, αλλά για μένα η Εθνική ομάδα είναι κάτι που αποτελεί τιμή και με κάνει περήφανο. Είτε πρόκειται για Παγκόσμιο Κύπελλο είτε Ευρωμπάσκετ, για μένα είναι το ίδιο και είμαι πολύ χαρούμενος όταν εκπροσωπώ τη χώρα μου και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για αυτή. Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας και βρίσκομαι δίπλα σε όλους αυτούς τους καλούς και γνωστούς παίκτες στην Ευρώπη».

Τέλος ο 24χρονος άσος υπογράμμισε σχετικά με την πρώτη του σεζόν στη Βαρκελώνη: «Ξέρω πως δεν είναι η καλύτερη σεζόν μου, αλλά γνωρίζω πως είναι η πρώτη μου μετά την αποχώρησή μου από την Ελλάδα. Αντιλαμβάνομαι πως είναι δύσκολο και γνωρίζω πως έχω πολλά περισσότερα να προσφέρω στην ομάδα. Όμως είναι πολύ χαρούμενος εδώ, όλοι με βοηθούν, το προπονητικό τιμ και οι συμπαίκτες μου. Έχουμε καλή χημεία και είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Η ευχή μου για το υπόλοιπο της σεζόν είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί».