ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: «Αν και είστε ασόβαροι… 400.000 ευρώ για Μάντζαρη»

Παναθηναϊκός: «Αν και είστε ασόβαροι… 400.000 ευρώ για Μάντζαρη»

Ο Παναθηναϊκός έδειξε τα αντανακλαστικά και απάντησε στον Ολυμπιακό σε ύφος… παραλίας, όπως του αρμόζει όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και ανέβασε ακόμα περισσότερο την προσφορά της για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση και έδωσε την δική της απάντηση στο «ανέκδοτο» της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» προτίμησαν να απαντήσουν με μπάνια, παραλίες και καλοκαίρια στην πρόταση του Παναθηναϊκού για αγορά του Βαγγέλη Μάντζαρη και οι «πράσινοι» απάντησαν σε ανάλογο ύφος, φέρνοντας στα… σκοινιά τους αδελφούς Αγγελόπουλους. «Προφανώς με την σοβαρότητα δεν συναντήθηκε ποτέ η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρά μόνο με την παραλία» αναφέρεται σχετικά και παράλληλα η διοίκηση του Παναθηναϊκού ανέβασε την πρότασή της για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη στα 400.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κινήθηκε σοβαρά, επίσημα και υπεύθυνα σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζαρη. Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μας εξέπληξε με δεδομένο ότι θεωρούσαμε πως έχουμε να απευθυνθούμε σε μια σοβαρή εταιρεία. Μετά τη λάθος εκτίμησή μας -αν και θα έπρεπε να την έχουμε κάνει νωρίτερα με τα non paper και τους "κύκλους" που δημοσιεύτηκαν αβασάνιστα- υποσχόμαστε πως θα αντιμετωπίζουμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός όπως ακριβώς επιτάσσει το ύφος της ανακοίνωσής της: ως ανέκδοτο! Τους καταλαβαίνουμε, όμως, καθώς πρέπει να είναι αρεστοί εκεί που λογοδοτούν χρόνια τώρα! Μια σοβαρή εταιρεία θα έδινε σοβαρή απάντηση (θετική ή αρνητική) ή έστω θα ρωτούσε τον αθλητή αν ενδιαφέρεται. Μια σοβαρή ΚΑΕ, όπως προαναφέραμε, θα τα έκανε αυτά. Προφανώς, με τη σοβαρότητα δεν συναντήθηκε ποτέ η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρά μόνο με την παραλία, όπως φαίνεται κι από το ύφος της ανακοίνωσης. Το ότι χρειάστηκαν δε περίπου 36 ώρες ώστε να αποφασίσουν να βγάλουν μια ανακοίνωση 5-10 λέξεων είναι ενδεικτικό και των ταχύτατων αντανακλαστικών τους. Παρόλα αυτά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανεβάζει την προσφορά της στις 400 χιλιάδες ευρώ».