ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης: Σήμερα αποφασίζουν για το μέλλον

Άρης: Σήμερα αποφασίζουν για το μέλλον

Μία από τις πιο σημαντικές γενικές συνελεύσεις της Κοινωνίας Μελών Άρη, αναμένεται να λάβει χώρα το απόγευμα (16:00) στο Nick Galis Hall.

Για το αν ληφθούν ή όχι σημαντικές αποφάσεις θα φανεί στην πορεία. Το βέβαιο είναι πως οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν διεξοδικά για όλα τα σενάρια της επόμενης ημέρας του Άρη.

Επί της ουσίας και όπως παρουσιάστηκαν από την πρόσφατη ανακοίνωση της ΚΜΑ, τα σενάρια που «παίζουν» είναι τέσσερα.

Παραμονή στην Β' Εθνική με τα υπάρχοντα χρέη, παραμονή στην Β' Εθνική με παράλληλα εκκίνηση των διαδικασιών για το άρθρο 106 ια, αγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας και υποβιβασμός στην Γ' Εθνική με εκκούσια εκκαθάριση.

Οι προτάσεις που θα πέσουν στο... τραπέζι, για την ώρα τουλάχιστον, είναι δύο.

Αυτή της νυν διοίκησης της ΠΑΕ, που υποστηρίζει με σθένος την παραμονή στην Β' Εθνική κι εκείνη του Γιώργου Γαλανού που υποστηρίζει την εκκαθάριση και την Γ' Εθνική.

Η πλευρά Στεφανίδη αναμένεται να στηρίξει την πρότασή της παρουσιάζοντας κάποιες προσυμφωνίες χορηγιών, ενώ ενδιαφέρον θα έχει και η τοποθέτηση για τις τελευταίες επαφές που έγιναν και αφορούν στα τηλεοπτικά.

Από την άλλη, ο Γαλανός θα τοποθετηθεί για το δικό του πλάνο με περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς κι εκείνος τον τελευταίο καιρό έκανε αρκετές επαφές.

Η συνέχεια το απόγευμα...

thessports

Διαβάστε επίσης: Κατσαβάκης: Έγιναν συζητήσεις με ανθρώπους του Άρη για τον ΑΦΜ