ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League - Αγραφιώτης: «Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Εθνικής»

Super League - Αγραφιώτης: «Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Εθνικής»

Σκοπός του νέου προεδρείου της Super League είναι να αποδείξει πως όσα ενώνουν τα μέλη της είναι περισσότερα από όσα τα χωρίζουν, σύμφωνα με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο

Να μην αφήσουν το επίτευγμα της Εθνικής στο Μουντιάλ 2014 να περάσει ανεκμετάλλευτο, παρότρυνε άπαντες ο Δημήτρης Αγραφιώτης, νέος πρόεδρος της Super League. Ο διοικητικός ηγέτης της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της «μεγάλης» κατηγορίας επεσήμανε μάλιστα πως θα πρέπει τα μέλη της να αποδείξουν ότι όσα τους ενώνουν είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν.

Αναλυτικά, στις δηλώσεις του πριν την έναρξη της κλήρωσης για το πρωτάθλημα της σεζόν 2014-15, ανέφερε: «Ευχαριστώ τον κύριο Μώραλη γιατί ξέρω τι αγώνα κατέβαλε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό το μήνυμα να περάσει προς όλους. Η σημερινή ομόφωνη εκλογή του νέου ΔΣ της Σούπερ Λιγκ αποτελεί μήνυμα προς όλους που σκοπίμως τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να συκοφαντήσουν το ποδόσφαιρο και τους παράγοντές του. Το μεγάλο επίτευγμα της Εθνικής να μην το αφήσουμε να περάσει έτσι όπως το 2004. Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα αυτό. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, πρόθεσή μας, εμένα και του κ. Σωπήλη, είναι να διατηρήσουμε το κλίμα της σύμπνοιας για όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και να αποδείξουμε ότι είναι πιο πολλά αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν».

Διαβάστε επίσης:

Super League- Μώραλης: «Μας αξίζει ένα καλύτερο ποδόσφαιρο»

Αργεντινή - Ελβετία 1-0: «Καθάρισε» ο Ντι Μαρία

Υποδοχή… παγκόσμιων πρωταθλητών (photos+videos)