ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2016: Εντυπωσιακές εικόνες από μια σπουδαία αθλητική συνάντηση

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2016: Εντυπωσιακές εικόνες από μια σπουδαία αθλητική συνάντηση

Με τη συμμετοχή τουλάχιστον 18.000 δρομέων πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή (20/03/2016) ο 5ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας.

Φωτορεπορτάζ: Λευτέρης Παρτσάλης

Δείτε πιο πάνω στην photogallery του Newsbomb.gr στιγμιότυπα από τον Ημιμαραθώνιο

Στον ημιμαραθώνιο πρώτος τερμάτισε ο Κώστας Γκελαούζος δεύτερος ο Χριστόφορος Μερούσης και τρίτος ο Κώστας Πούλιος. Στις γυναίκες πρώτη η Ουρανία Ρεμπούλη κάνοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των ημιμαραθωνίων. Δεύτερη η Αναστασία Καρακατσάνη και τρίτη η Μάγδα Γαζέα.

Ο Χρήστος Καλλίας βγήκε πρώτος στον δρόμο των 5 χιλιομέτρων από την Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της Ερμού, με κατεύθυνση προς τη Φιλελλήνων.

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε η ανάρτηση ενός πανό στα αγγλικά από δύο αθλητές, το οποίο έγραφε «ΕΕ ξύπνα. Άνοιξε τα σύνορα και βοήθησε τους πρόσφυγες».

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας είναι μία ετήσια συν-διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και τουΔήμου Αθήνας, ο οποίος εκπροσωπείται μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθήνας (ΟΠΑΝΔΑ), η οποία ξεκίνησε το 2012 (με 3.500 τότε δρομείς) και φέτος, την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016, διοργανώθηκε για 5η συνεχόμενη φορά, με όριο συμμετοχών τους 20.000 δρομείς.