ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και τώρα οι δυο τους

Και τώρα οι δυο τους

Το «αιώνιο» ντέρμπι της Super League έρχεται και η Sportingbet.gr ετοιμάζεται για τις μεγάλες στιγμές της Κυριακής (06/11, 19:30). Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με πριμ 5%, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, δυνατότητα cash out και ανανεωμένο mobile site, όλα στην... υπηρεσία του ελληνικού «classicο».

Οι δύο ομάδες συγκρούονται για 152η φορά σε όλες τις διοργανώσεις (δες εδώ την ιστορία των αναμετρήσεων). Από το 2010, συναντήθηκαν έξι φορές στο Γ. Καραϊσκάκης. Τρεις νίκες πέτυχε ο Ολυμπιακός, μία ο Παναθηναϊκός και δύο δεν ανέδειξαν νικητή, με το goal/goal να επιβεβαιώνεται σε τέσσερις περιπτώσεις, ενώ τρία συνοδεύτηκαν και από over. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός over 2.5 στο 2.20.

Το 3-0 από την Σταντάρ στη Λεωφόρο ελαχιστοποιεί τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για πρόκριση στην επόμενη φάση και άπαντες στράφηκαν πλέον στο επερχόμενο ντέρμπι του Φαλήρου. Ο Σεμπάστιαν Λέτο επιστέφει ξανά ως αντίπαλος στο Γ. Καραϊσκάκης και λογικά θα σηκώσει το βάρος στην επίθεση της ομάδας, ειδικά από την στιγμή που μοιάζει απίθανο να προλάβει την αναμέτρηση ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Αργεντινός μπορεί να μην σκόραρε την Πέμπτη, ωστόσο σημείωσε δύο από τα τέσσερα τελευταία γκολ του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός goal/goal στο 2.10.

Σε επίπεδο Super League, ο Ολυμπιακός μετρά μόνο νίκες στο άντρο του από τις 6 Δεκεμβρίου 2014 και εντεύθεν, συμπληρώνοντας σχεδόν μια διετία χωρίς απώλεια βαθμών. Αισίως έφτασε τις 28 σερί νίκες, σημειώνοντας τουλάχιστον δύο τέρματα σε 25 περιπτώσεις, με το over 1.5 των γηπεδούχων να προσφέρεται σε απόδοση 1.95.

Μετρώντας από τα μέσα Φεβρουαρίου και το 0-3 επί του ΠΑΣ στα Γιάννινα, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει μόλις την δεύτερη νίκη του εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Έκτοτε μπορεί να υπέστη μόλις τρεις ήττες, ωστόσο υποχρεώθηκε σε πέντε ισοπαλίες, επικρατώντας μόνο του Λεβαδειακού, στην πρεμιέρα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Σε απόδοση 1.70 προσφέρεται ο άσος, με το Χ και το διπλό να τοποθετούνται στο 3.70 και 5.60 αντίστοιχα.