Το Newsbomb.gr στην 84η ΔΕΘ

ΔΕΘ 2019: Εικόνες από την περιήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ

ΔΕΘ 2019: Εικόνες από την περιήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ

Τα περίπτερα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης επισκέπτεται το πρωί του Σαββάτου (07/09) ο πρωθυπουργός.

Συνοδευόμενος από τους υπουργούς οικονομικών, Ανάπτυξης και Βορείου Ελλάδας, κ.κ Σταϊκούρα, Γεωργιάδη και Καράογλου συναντήθηκε την ώρα ο πρωθυπουργός με τη διοίκηση της ΔΕΘ στα γραφεία της Helexpo.

Στην αρχή ο προεδρος της ΔΕΘ αναφέρθηκε στο έργο της διοίκησης αλλά και στις δυνατότητες που ανοίγονται στο μέλλον, καθώς τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Ινδία.

Αυτήν την ώρα, είναι σε εξέλιξη περιήγηση του πρωθυπουργού στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ, όπου συνομιλεί με τους εκθέτες.

Ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε στο περίπτερο του υπουργείου Άμυνας όπου τον περίμενε ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Συνομίλησε με άνδρες και γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων, περιηγήθηκε στο ελικόπτερο νέου τύπου που έχει προμηθευτεί εσχάτως ο στρατός και στη συνέχεια παρακολούθησε επίδειξη αναρρίχησης ανδρών των ενόπλτων δυνάμεων.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕΘ 2019:

Προηγουμένως, ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με το δήμαρχο της πόλης, ο οποίος του έδωσε ως δώρο μία γραβάτα με το λογότυπο της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μητσοτάκης τον ευχαρίστησε με... καρφιά:

«Είναι πολύ όμορφη και επειδή εμείς φοράμε γραβάτες είναι ένα δώρο για το οποίο, είμαι σίγουρος, ότι εάν το χάριζες σε άλλους, δεν θα το εκτιμούσαν ιδιαίτερα. Οπότε σε ευχαριστώ πάρα πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Σκοτώθηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια σε τροχαίο

Νέα δημοσκόπηση: Δείτε τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – Τι λένε οι πολίτες για τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη