Η Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία Νοσηλευτών βράβευσε την DEMO

Για την πολυετή συνεισφορά και τη διαρκή υποστήριξη στο έργο της εταιρείας.
DEMO
DEMO
1'

Τιμητική διάκριση έλαβε η DEMO από την Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία Νοσηλευτών (ΕΝΕΝ) στο πλαίσιο του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νοσηλευτών Νεφρολογίας, για την πολυετή συνεισφορά και τη διαρκή υποστήριξη στο έργο της εταιρείας.

«Η βράβευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, καθώς έρχεται ως επιστέγασμα της πολυετούς και δυναμικής παρουσίας μας στον τομέα του Νεφρού και της έμπρακτης στήριξής μας σε δράσεις που έχουν ως σκοπό την βελτίωση της φροντίδας υγείας των ασθενών. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της ΕΝΕΝ αλλά και κάθε πρωτοβουλίας και ενέργειας που ευθυγραμμίζεται με το στόχο μας για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων», δήλωσε η κυρία Ιωάννα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στη DEMO.

Η DEMO, μία από τις εταιρείες με τη σημαντικότερη δράση στον εγχώριο τομέα Νεφρολογίας, ξεκίνησε να παράγει τα πρώτα της προϊόντα για αιμοκάθαρση το 1996 μέσω μιας πλήρους σειράς διαλυμάτων αιμοκάθαρσης. Το 1997 η εταιρεία ξεκίνησε τη διανομή κορυφαίων ιατροτεχνολογικών προϊόντων αιμοκάθαρσης. Αυτά περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, μηχανήματα που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες μεθόδους αιμοκάθαρσης, φίλτρα αιμοκάθαρσης, βελόνες αγγειακής προσπέλασης, καθετήρες και αρτηριοφλεβικές γραμμές. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει πλήρη γκάμα φαρμακευτικών σκευασμάτων για την αντιμετώπιση των επιπλοκών της νόσου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή