ΥΓΕΙΑ

Κοροναϊός: Τα αποτελέσματα για το παιδί της 40χρονης που νοσηλεύεται στο «Αττικόν»

Κοροναϊός: Τα αποτελέσματα για το παιδί της 40χρονης που νοσηλεύεται στο «Αττικόν»
INTIME NEWS

Ολοκληρώθηκε η εξέταση του δείγματος για το ένα παιδί της 40χρονης γυναίκας, του τρίτου κρούσματος του κοροναϊού στη χώρα μας.

Το παιδί είναι αρνητικό στον κοροναϊό. Την ίδια ώρα στο Λονδίνο θα παραμείνει το δεύτερο παιδί της τραπεζικού υπαλλήλου και ένας ακόμη μαθητής, από το ίδιο σχολείο, που βρίσκονταν σε εκδρομή, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων για τον covid-19.

Η γυναίκα, υπάλληλος τράπεζας, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν», με ήπια συμπτωματολογία.

Είχε επιστρέψει από ταξίδι στη Βόρεια Ιταλία, όταν επισκέφθηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Νέο Φάληρο και εκεί οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να δώσει δείγμα προκειμένου να εξεταστεί για τον κοροναϊό. Όταν τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά, οι θεράποντες ιατροί της ενημερώθηκαν για το πρωτόκολλο που έπρεπε να ακολουθήσουν και η γυναίκα νοσηλεύεται πλέον, στο νοσοκομείο «Αττικόν» σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο.

Το ιδιωτικό θεραπευτήριο αλλά και το κτήριο όπου εργάζεται η 40χρονη απολυμάνθηκαν.

Παράλληλα, το βράδυ της Πέμπτης (27/02/2020) ανακοινώθηκε πως θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Παρασκευή, για προληπτικούς λόγους τρία σχολεία στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού, το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών, το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Κολλεγίου Ψυχικού, το νηπιαγωγείο «Ι.Μ Καρράς», για το ενδεχόμενο μέλος της σχολικής κοινότητας να έχει έλθει σε επαφή με άτομο που προσβλήθηκε από τον κοροναϊό.

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Κατάργηση επισκεπτηρίου στα νοσοκομεία - Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται

Κοροναϊός: Έκτακτες προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού από τον ΕΟΔΥ

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Στο λιμάνι της Πάτρας το πλοίο από την Ιταλία με το ύποπτο κρούσμα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr