ΥΓΕΙΑ

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Συνεχείς συσκέψεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Συνεχείς συσκέψεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
Π.Ι.Σ

Αλλεπάλληλες συσκέψεις του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) με τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας για τον κορωνοϊό, πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο προκειμένου να υπάρχει η κατάλληλη προετοιμασία για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Οι συναντήσεις του κλιμακίου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους Ιατρικούς Συλλόγους Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κοζάνης, Χαλκιδικής και Κιλκίς.

Στις συσκέψεις ο πρόεδρος του ΠΙΣ, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος ενημέρωσε σχετικά με τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό, αλλά και τα προληπτικά μέτρα που θα πρέπει να ακολουθηθούν με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ακολούθησε επίσκεψη στο νοσοκομείο της Ξάνθης και συνάντηση με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου, βουλευτές της περιοχής καθώς και τον Δήμαρχο Ξάνθης. Στη συνέχεια διεξήχθη σύσκεψη για το φλέγον θέμα του κορωνοϊού στο Δημαρχείο της Ξάνθης παρουσία της δημοτικής αρχής και τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης.

Στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Ιατρικών Συλλόγων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την Κυριακή με τους Ιατρικούς Συλλόγους του Έβρου, της Ροδόπης, της Ξάνθης και της Καβάλας παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Αυτά είναι τα έκτακτα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Κοροναϊός: Ποια είναι τα συμπτώματα - Πώς μεταδίδεται ο ιός και όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Κοροναϊός - Πύργος: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά την καταγγελία – «βόμβα» του δημάρχου

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις