ΥΓΕΙΑ

Το όπλο σου στη μάχη κατά της τριχόπτωσης

Galesyn® Anti Hair Loss Solutions
Galesyn® Anti Hair Loss Solutions

Είσαι από αυτούς που αντιμετωπίζουν ήδη τριχόπτωση; Ή από αυτούς που κάνουν ό,τι μπορούν για να την προλάβουν; Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσεις τη σειρά Galesyn® Anti Hair Loss Solutions

Το Galesyn® Anti Hair Loss Shampoo είναι τριχοτονωτικό σαμπουάν, με ειδική σύνθεση για την πρόληψη και αντιμετώπιση της χρόνιας και εποχικής αντιδραστικής τριχόπτωσης, της αραίωσης, της αλωπεκίας (φαλάκρα) και των αδύναμων μαλλιών. Τα ενεργά συστατικά του διεγείρουν την ανάπτυξη των τριχών, αυξάνουν την πυκνότητα των μαλλιών, ενδυναμώνουν τους θύλακες και δρουν κατά της τριχόπτωσης. Προσφέρει πλούσιο αφρισµό, δεν λαδώνει τα μαλλιά και είναι ιδανικό για συχνή χρήση. Περιέχει ήπια επιφανειοδραστικά, διασφαλίζοντας έτσι τον αποτελεσµατικό καθαρισµό ενώ παράλληλα φροντίζει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής.

Η πρωτοποριακή λοσιόν μαλλιών Galesyn® Anti Hair Loss Lotion περιέχει καινοτόμα δραστικά συστατικά, τα οποία στοχεύουν στις κύριες αιτίες της τριχόπτωσης. Προκαλούν ορατή αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών, ενισχύουν την αγκίστρωση των τριχών στο τριχωτό, αυξάνουν την τριχοφυΐα, αναζωογονούν τα μαλλιά και συµβάλλουν στην προστασία απέναντι στις ελεύθερες ρίζες, το οξειδωτικό stress και τη γήρανση των τριχών. Εφαρμόζεται εύκολα, δεν κολλάει και δεν λαδώνει τα μαλλιά. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και έχει ευχάριστο άρωμα. Χρησιμοποιείται ως έχει ή/και σε συνδυασμό με δραστικά συστατικά μετά από συνταγογράφηση του θεράποντος ιατρού και παρασκευή γαληνικού σκευάσματος στο φαρμακείο.

Τα προϊόντα Galesyn® Anti Hair Loss Solutions είναι δερματολογικά ελεγμένα, με κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας και συνιστώνται από δερματολόγους. Διατίθενται στα φαρμακεία.